Blog de promovări online

vineri, mai 09, 2014

Testeaza gratuit Google Glass

Testeaza gratuit Google Glass
Indiferent dacă ești sau nu pasionat de gadget-uri, dacă ai un stil de viață impus de revoluția tehnologică sau continui să ignori trendul, rămânând un utilizator moderat și tradiţional, acum ai ocazia să trăiești o experiență pentru care nu plătești nimic, dar pe care sigur nu o vei uita niciodată.

Google Glass poate fi testat gratuit de românii din cinci orașe.

În perioada 8 mai - 8 iunie, exclusiv în magazinele QuickMobile din București, Timișoara, Cluj, Iași și Baia Mare, între  orele 16 şi 18, publicul poate experimenta cu Google Glass o nouă dimensiune a viitorului. Unul nu foarte îndepărtat!

În condițiile în care Google Glass nu pot fi testați în mod oficial nicăieri în Europa, compania QuickMobile oferă gratuit românilor posibilitatea de a simți, purta și trăi senzațiile oferite de un gadget ce pare de domeniul SF.

Primul contact al publicului larg cu Google Glass a avut loc marți, 7 mai, în magazinul QuickMobile din Băneasa Shopping City (București). Jurnaliști, dar și persoane curioase să vadă cu propriii ochi cum arată lumea prin ochelarii Google, au dat curs invitaţiei de a testa revoluționarul gadget.

Indiferent de vârstă sau cât de multe știau despre Google Glass, toți cei prezenţi au fost fascinați de conexiunea simultană cu lumea digitală și reală.

Compania Google nu a anunțat oficial când va lansa produsul în vânzare, însă sunt zvonuri că la sfârșitul acestui an sau la începutul lui 2015, Google Glass ar putea fi cumpărat de publicul larg, la un preț estimativ de 1.500 dolari.

Cei care doresc să fie la curent cu informaţii despre posibila ieşire pe piaţă a ochelarilor Google, dar și cu noutățile din tehnologia digitală, pot intra pe site-ul www.quickmobile.ro sau veni direct în magazinele  QuickMobile aflate în mall-urile din marile orașe.

Sursa: Adriana Nica, PR Specialist The Spirit Agency

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu