Blog de promovări online

joi, iunie 19, 2014

Copilul tau invata in aceasta vara intensiv limba engleza

Cursuri vara
Bucuresti, 19.06.2014 - La Centrul Helen Doron 4 din zona Gara de Nord, Sector 1, Bucuresti au inceput inscrierile pentru cursurile intensive de vara in limba engleza pentru copii cu varsta cuprinsa 4-10 ani. Cursurile vor incepe cu data de 30 iunie 2014. Se vor organiza trei serii de cursuri, dupa cum urmeaza: prima serie: 30 iunie-11 iulie; a doua serie: 14-25 iulie; a treia serie: 28 iulie - 8 august.

Pentru majoritatea parintilor, care lucreaza si nu pleaca in vacanta impreuna cu copii, este dificil sa le umple timpul liber al acestora. De aceea, Centru Helen Doron 4 organizeaza pe perioada verii cursuri intensive si interactive de limba engleza.

Cursurile pentru copii sunt impartite in trei serii, pe module a cate 2 saptamani. Sunt doua tipuri de cursuri: pentru copii care nu au cunostinte de limba engleza si pentru copii care vor invete despre animale, plante prin jocuri si cantece.

Cursul I am the World este adresat tuturor copiilor cu varsta cuprinsa intre 4-9 ani. Nivelul acestui curs este incepator. In cadrul acestui curs copii invata noi cuvinte din lumea inconjoaratoare si din cultura altor tari (dansuri, cantece, costume si obiecte artizanat).

Cursul Supernature este adresat copii care au vastra cuprinsa intre 5-10 ani. Cei mici vor invata noi cuvinte din natura, animale si plante. Astfel, ei isi vor imbogati vocabularul in limba engleza.

In timpul celor doua ore zilnice de luni pana vineri pe parcursul celor doua saptamani in intervalul orar 10-12 (programul poate fi stabilit impreuna cu parintele) copii vor invata de drag noi cuvinte in limba engleza.

Grupele formate sunt de maxim 16 copii, astfel incat profesorul sa aibe tmp sa acorde fiecarui copilas atentia cuvenita.

Despre Helen Doron Centrul 4
Situat in imediata apropiere a Garii de Nord, la 5 minute de mers pe jos de Piaaa Victoriei, cat și de alte artere principale, centrul nostru este situat pe strada C.C. Arion nr. 18ª, ap. 5, la parterul unei vile dintr-un cartier linistit din Sectorul 1. Accesul se face ușor din toate zonele Bucurestiului.

Centrul dispune de 2 sali de clasa spatioase, luminoase, amenajate astfel incat copii sa se simta bine cand ajung la noi, sa se simta in largul lor. Salile sunt dotate cu TV, DVD,CD, dar si materiale didactice atractive pentru copii. Avem o receptie spatioasa, unde am amenajat un colt de joacă si de desenat pentru copii, si sala de asteptare pentru parinti. Centrul dispune de conexiune WiFi cu acces gratuit pentru parinti.

Centrul nostru este locația ideala unde un copil sa invete limba engleza. Profesorii nostri sunt profesionisti, cu competente dovedite, predand metoda unica HDEE la potentiali candidati.

Totodata daca aveti o gradinita, cresa sau un after-school si doriti sa oferiti copilasilor un curs de limba engleza special creat pentru ei, cu materiale adaptate in functie de varsta si nivelul de cunostinte ale fiecaruia, noi va oferim solutia: unul dintre profesorii nostrii se deplaseaza la locatia dvs. pentru a tine orele.

Sursa: Helen Doron Centru 4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu