Blog de promovări online

vineri, iulie 11, 2014

DefCamp 2014, cea de-a 5 a editie a conferintei internationale de hacking & INFOSEC in Romania

DefCamp 2014
In perioada 25 - 29 noiembrie la Crystal Palace Ballroom, Bucuresti, Centrul de Cercetare in Securitate Informatica din Romania - CCSIR organizareaza unul dintre cele mai hipnotizante evenimente de hacking & securitate informatica din Europa Centrala si de Est, DefCamp.

Ajuns la a cincea editie, evenimentul continua sa se evidentieze prin dezbateri efervescente despre subiecte delicate din domeniul securitatii cibernetice dar si prin competitia internationala - D-CTF. Vor fi speakeri romani si straini ce vor prezenta ultimele noutati despre securitate cibernetica, razboi cibernetic, mecanisme de identificare si prevenire a atacurilor informatice dar si noi vulnerabilitati si probleme descoperite, dublate de sesiunile de seara unde se vor prezenta studii de caz specifice.

DefCamp 2014 este de departe cel mai mare eveniment din domeniul securitate informatica & hacking din Romania, dar si unul din cele mai mari din Europa Centrala si de Est, fiind asteptati in capitala peste 600 de participanti din Romania si din tarile vecine, participanti cu nivele de experienta variate - de la studenti si elevi pana la lideri in industrie, formatori de opinie si experti in securitate cibernetica si research.

Printre speakerii confirmati se numara Mika Lauhde Vice President, Government Relations and Business Development – SSH Communication Security si Paul de Souza, Director of Cyber Security Forum Initiative (CSFI) cei doi keynotes, sustinuti de Selene Giupponi, Head of Digital Forensics Unit @The Security Brokers, Paolo “Aspy” Giardini, Director OPSI, Roger W. Kuhhn JR. - CSFI Advisory Board Director, Raoul “Nobody” Chiesa, President of The Security Brokers.

“Evenimentul din aceasta toamna este cu siguranta asteptat de multi romani si nu numai; cercetarile din cursul anului si problemele identificate ce tin de mediul virtual vor fi discutate de lideri din domeniu atat din Europa cat si din USA. Estimam ca anul acesta vom avea cea mai mare densitate de specialisti in securitate informatica pe metrul patrat din ultimii 5 ani. Activitatile, experienta si comunitatea DefCamp a reusit sa dezvolte in fiecare an evenimentul.”, a declarat Andrei Avadanei, fondatorul si coordonatorul conferintei DefCamp.

Printre noutatile acestui an se numara trainingurile premergatoare conferintei. Impreuna cu Cyber Security Forum Initiative, cea mai mare organizatie de experti in domeniul securitate IT din USA cu peste 50,000 membri, aducem pentru prima data in Europa Centrala si de Est un training care iti intareste principiile fundamentale de a planui si executa operatiuni in spatiul cibernetic - Cyber Warfare Operations & Design. Acesta este intarit de alte doua workshop-uri organizate in parteneriat cu Security Brokers Academy: Digital Forensics  - iti ofera o imagine de ansamblu asupra tehnicilor folosite atunci cand extragi informatii sau analizezi date din medii de stocare digitale si Open Source Intelligence (OSINT) - scopul cursului este de a furniza informatii despre ce inseamna intelligence cu focus pe analiza de tip open source dublata de utilitatea practica. 

Mai mult, am deschis si Call for Papers, asa ca invitam toti specialistii in securitate sa aplice pentru a deveni speaker la eveniment . Printre activitatile importante din acest an se numara:
 - DefCamp Capture The Flag (D-CTF), una dintre cele mai mari competitii de tip CTF din CEE
 - Free Pentest on Demand, teste de securitate gratuite pentru participantii la conferinta
 - Target John, Hack The Machine, App2Own - competitii pentru pasionatii de tainele si secretele securitatii cibernetice

DefCamp a incurajat mereu studentii si liceeni sa participe, sa cunoasca si partea internationala a securitatii IT si sa descopere noi modalitati de a pune in practica toate cunostiintele dobandite pana in prezent. Si in acest an, studentii beneficiaza de 50% reducere din pretul biletului.

E momentul perfect sa intri si tu in vibratie! Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul evenimentului www.defcamp.ro sau contacta direct la adresa contact@defcamp.ro.

Sursa: Canavoiu Alexandru, Project Management Marketing Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu