Blog de promovări online

marți, iulie 29, 2014

SIXT Rent a Car iti motorizeaza vacanta!

Sixt
In plin sezon de vacanta Sixt Rent a Car ti-a pregatit cele mai bune oferte de inchiriere auto! De la 79 €/weekend.

Pregateste-te de weekend! Ai ales destinatia, ai rezervat cazarea si ai pus deoparte si lotiunea de soare? Nu uita de masina! Sixt Rent a Car Romania, unul dintre principalii jucatori din segmentul de rent-a-car local, a creat pachete avantajoase de inchirire auto pentru weekend-urile in care vrei sa mergi in excursie.

Panala finalul lunii august, Sixt iti ofera spre inchiriere automobile pentru un tarif incepand cu 79 €/weekend cu TVA inclus. Astfel, pentru intervalul Vineri, orele 12:00, – Luni, orele 9:00, poti inchiria un autoturism din clasa mini (MCMR), precum Toyota Aygo sau Chevrolet Spark, pentru numai 79 euro.

Pentru cei cu mai multe bagaje sau cu familie mai mare, Sixt a pus la punct oferte avantajoase de inchiriere si pentru clase auto superioare:
Clasa de inchiriere CDMR: Opel Astra – de la 109 €/weekend,
Clasa de inchiriere IDMR: Opel Insignia – de la 160 €/weekend,
Clasa de inchiriere SFMR: Hyundai ix35 – de la 193 €/weekend.

Oferta valabila pentru toate weekend-urile pana la finalul lunii august include in tariful promotional pe fiecare clasa auto in parte 3 zile inchiriere, protectie pentru caz de accident sau furt, taxa de drum este deja achitata, iar asistenta rutiera este garantata 24h de ore pe zi. Pachetul de weekend are un numar nelimitati de kilometri inclusi pentru perioada de inchiriere si este disponbil pentru rezervare la locatiile Sixt selectate din tara.

Sixt Rent a Car Romania
Furnizor premium de servicii de mobilitate, Sixt Rent a Car ofera spre inchiriere clientilor sai automobile din toate clasele, la tarife avantajoase. Una dintre cele mai mari companii de inchirieri auto la nivel international, Sixt a fost inca de la inceput un leader inovativ in industria de profil. Atat clientii persoane fizice cat si companii gasesc intotdeauna solutia de mobilitate potrivita la unul dintre centrele de inchiriere Sixt. La nivel international, cat si in Romania, Sixt pune la dispozitie un standard ridicat de calitate al serviciilor, in continua evolutie si orientat catre nevoile clientului.

Sixt Rent a Car numara peste 3.500 de locatii pe plan international, prin care ofera solutii de mobilitate, insa serviciile companiei sunt disponibile si prin internet, la cateva click-uri distanta, pe www.sixt.ro.

La nivel national Sixt are 15 birouri de inchiriere auto, cu o buna raspandire si acoperire locala. Cele mai multe dintre birourile noastre de inchiriere sunt situate in cadrul aeroporturilor din tara, oferim servicii inchirieri auto din: Arad, Bucuresti, Bacau, Brasov, Constanta, Cluj Napoca, Iasi, Oradea, Suceava, Sibiu, Targu Mures sau Timisoara. Oriunde ajungi si ai nevoie de mobilitate, poti apela cu incredere la serviciile Sixt pentru a rezerva orice model ai nevoie.

Sursa: Alexandru Anghel, PR Specialist Zaga Brand

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu