Blog de promovări online

miercuri, iulie 16, 2014

Viata pentru Mioara

Cancerul, dragostea mea
Mioara Grigore este profesor de religie şi mamă a 5 copii (unul dintre ei, Nectarie, are sindrom Down). Acum 5 ani a aflat că are cancer de sân (sânul stâng i-a fost extirpat), cancer care apoi a afectat şi alte organe.

Supoziţia medicală a fost că va mai trai 3 luni, dar cu mila Domnului sunt 5 ani de atunci. 5 ani în care copiii Mioarei au avut, cu tot necazul, totuşi mama lângă ei. Mioara este deja mărturia faptului că dragostea învinge cancerul. Mărturia aceasta o dă şi cartea ei “Cancerul, dragostea mea”.

Acum, plămânul drept şi ficatul sunt invadate de tumori şi în România nu se mai poate face nimic. Un tratament într-o clinică din Houston îi oferă Mioarei o şansă. Este nevoie de 50.000 de dolari. Foarte repede. Dar putem să-i strângem, pentru că şi noi avem dragoste! Să fim şi noi alături de Mioara, făcându-ne părtaşi la lucrarea minunată a lui Dumnezeu cu ea şi cu familia ei!

Până acum s-au acumulat 30.000 RON, 600 EUR şi 1500 USD.Vă mulţumim! Dumnezeu să vă răsplătească jertfa!

Puteți ajuta și cumpărând cartea scrisă de Mioara Grigore, “Cancerul, dragostea mea”: Librăria Sophia / Librăria Bizantină / Librăria Predania.

Pentru mai multe exemplare puteţi suna la numerele de telefon 0766414565 / 0729875363 sau puteţi scrie la adresa de e-mail:mioaragrigore2014@yahoo.com.

Sursa: Inside Brand 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu