Blog de promovări online

vineri, septembrie 26, 2014

Andreea Raicu iti ofera un iPhone 6 de la QuickMobile. Afla ce trebuie sa faci!

Andreea Raicu
Fotografiile din vacanta iti pot aduce un iPhone 6, cel mai in voga telefon al momentului in toata lumea. Tot ce trebuie sa faci e sa impartasesti instantaneul tau preferat cu Andreea Raicu si toti fanii tai de pe Instagram sau Facebook. Fotografia care primeste cele mai multe like-uri va fi premiata de QuickMobile cu un iPhone 6!

Cel mai nou telefon lansat de compania americana Apple nu e doar o revelatie din punct de vedere tehnologic, dar este si cel mai hot accesoriu cu care orice femeie isi poate completa garderoba si chiar stilul de viata.

Cu ajutorul Andreei Raicu, al revistei ei on-line www.andreearaicu.ro si al QuickMobile - trendsetter in domeniul comercializarii produselor IT&C din Romania - poti sa te afli printre primii posesori de iPhone 6 din Romania. Tot ce trebuie sa faci pentru ca acesta sa ajunga in posesia ta este sa postezi fotografia ori fotografiile din vacanta pe pagina de Facebook RevistaAndreeaRaicu si/sau pe pagina de Instagram RevistaAndreeaRaicu.

O conditie esentiala pentru ca fotografia ta sa participe la concurs este folosirea hashtag-urilor #revistaandreearaicu si#iphone6quickmobile in momentul in care postezi fotografia, fie ca e vorba de Instagram sau Facebook.

Fotografiile pe care vreti sa le postati trebuie sa va apartina. Daca le luati dintr-o baza de date ori de pe alte pagini web nu vor fi validate.

iPhone-ul 6, cel mai ravnit gadget al momentului, va ajunge la utilizatorul a carui fotografie a strans cele mai multe like-uri. Numele castigatorului va fi anuntat pe Facebook Andreea Raicu si pe Facebook Revista Andreea Raicu pe 30 septembrie, dar fericitul posesor al celui mai hot telefon va fi anuntat si personal prin e-mail. 

Toate detaliile le gasiti pe www.andreearaicu.ro/concurs/castiga-un-iphone-6-oferit-de-quickmobile.

Concursul se incheie pe 29 septembrie! 

QuickMobile a fost primul magazin care a adus in Romania iPhone 6 si iPhone 6 Plus stabilind o noua premiera in domeniul telecom din tara incepand chiar si livrarile in aceiasi zi cu shop-urile din Statele Unite.

QuickMobile: - TRENDSETTER in domeniul Mobile / Telecom
Cei peste 2.2 milioane de vizitatori care trec pragul magazinelor in fiecare an, alaturi de cifra de afaceri de 38 de milioane de euro (2013) sunt principalele argumente prin care sunt recunoscute viziunea si eforturile de pana acum ale QuickMobile, unul dintre cei mai importanti retaileri de IT&C din mediul online din Romania.

Portofoliul de afaceri al QuickMobile cuprinde o retea de 14 puncte de vanzare in cele mai importante centre comerciale din tara, concepute ca magazine cu acces de 360°, si magazinul online www.QuickMobile.ro care a devenit o rampa de lansare pentru cele mai puternice brand-uri din lume. Portofoliul nostru de produse se poate mandri la ora actuala cu peste 150 de branduri printre care se numara Jean Paul Gaultier, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Diesel, Mini Cooper, Converse, Accessorize. 

Sursa: The Spirit Team

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu