Blog de promovări online

vineri, septembrie 12, 2014

Bosch sprijina lansarea primului spatiu dedicat reciclarii creative din Romania

Bosch sprijina lansarea primului spatiu dedicat reciclarii creative din Romania
Divizia de Scule Electrice Bosch este partenerul comunității ReciclareCreativa.RO pentru realizarea primului spațiu dedicat reciclării creative din România, numit "Intrarea Violoncelului". Acest spațiu reprezintă un pavilion din materiale reciclate, realizat complet cu uneltele Bosch și Dremel. Lansarea noului spațiu are loc în data de 13 septembrie, printr-o petrecere. 

Astfel, pentru a marca deschiderea unicului pavilion de acest gen din România, comunitatea ReciclareCreativa.RO organizează sâmbătă, 13 septembrie, începând cu ora 14.00, "Trash party" – un eveniment cu proiecții, ateliere creative, expoziții și diverse alte activități care să introducă participanții în spiritul comunității creative a Bucureștiului, la adresa: strada Intrarea Violoncelului, nr. 10, București.

În cadrul petrecerii se vor desfășura ateliere de bricolaj Bosch și Dremel, unde pasionații de bricolaj vor putea să-și exerseze priceperea în a mânui uneltele Bosch și Dremel, sub supravegherea unei echipe alcătuită din specialiști Bosch și voluntari ai comunității ReciclareCreativa.RO. Vizitatorii vor putea admira şi folosi mesele și băncile realizate cu sculele Bosch și Dremel din paleți de marfă în cadrul Caravanei Dremel din 2013.

Scopul acestui pavilion este de a avea un spațiu deschis publicului larg în care să se organizeze ateliere, expoziții și alte evenimente, iar compania Bosch este prezentă permanent atât prin sculele din gama Bosch Verde, cât și prin sculele Dremel, pe care publicul larg le poate folosi pentru ateliere, proiecte și alte activități.

În plus, în cadrul evenimentului, vizitatorii vor avea parte de o mulțime de evenimente interesante – scurtmetraje, concerte acustice, expoziții, vor afla povestea creativă care stă în spatele proiectului, planurile de viitor ale comunității, precum și alte momente inedite. Pentru aceasta, sunt disponibile șase zone gândite de organizatori: zona expozițională – cu obiecte creative produse de meșteri pasionați, alături de uneltele Bosch și Dremel, zona de meșterit – cu ateliere de reciclare creativă, zona de modă - cu haine reciclate, zona media - cu proiecții de scurtmetraje și concerte acustice, zona cu gustări exotice și zona de relaxare - cu hamace și șezlonguri.

Despre comunitatea ReciclareCreativă.RO
ReciclareCreativa.RO reprezintă comunitatea oamenilor pasionaţi de a transforma lucrurile considerate nefolositoare în obiecte interesante şi utile. Cu unelte Bosch și Dremel şi meşteri căliţi în amenajări neconvenţionale, comunitatea organizează ateliere prin care arată participanţilor cum pot transforma materiale considerate inutile în obiecte de mobilier, accesorii, obiecte decorative şi multe altele. Comunitatea recondiționează, transformă, implică adulți și copii în ateliere de meșteșug creativ și dau o nouă formă obiectelor, în spiritul reciclării creative. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu