Blog de promovări online

vineri, septembrie 19, 2014

iPhone 6 si iPhone 6 Plus vanzari record la precomanda in Romania

Statistici iPhone
QuickMobile, magazinul care aduce in premiera in Romania cele mai noi telefoane ale companiei Apple a vândut in doar primele zile ale campaniei de pre-comanda, un numar impresionant de terminale iPhone 6 şi iPhone 6 Plus. 1.500 de consumatori ai brandului Apple din România l-au achitat deja, iar pâna la sfârşitul lunii septembrie, QuickMobile estimeaza ca numarul de unitati vândute va depasi 5.000.

Preferatul clientilor a fost modelul iPhone 6 (Space Gray) cu o memorie de 16GB. Pretul unui astfel de telefon este 3.499 de lei in magazinele QuickMobile.

A fost urmat indeaproape in topul preferintelor de iPhone 6 de 64 GB (Space Gray), dar şi de varianta de 5,5 inch al noului iPhone. Fanii terminalelor produse de gigantul american au ales versiunile Space Gray ale iPhone 6 Plus cu o memorie de 16 GB, dar şi de 64 GB. Pe locul 3 in clasamentul vânzarilor s-au aflat modele iPhone 6 Gold de 16 GB și iPhone 6 Plus Gold de 64 GB. 

QuickMobile, unul dintre cei mai importanti importatori şi distribuitori de produse IT&C din Romania a pus la dispozitia viitorilor posesori de iPhone 6 și iPhone 6 Plus și accesorii premium. Aceștia au ales sa comande atat folii de protectie, cat și huse, accesorii care raspuns nevoilor consumatorului.

In plus cei care au ales fie un iPhone 6, fie un iPhone 6 Plus au comandat și o extindere a garantiei produsului. Astfel, in plus fata de cea standard de doi ani clientii QuickMobile au ales și o prelungire de unu, respectiv doi ani, prin serviciul Garantie Extra de la QuickMobile.

QuickMobile a adus in premiera in Romania toate cele 18 variante de iPhone 6 şi iPhone 6 Plus. Acestea sunt disponibile in trei culori şi anume Space Gray, Silver şi Gold și trei variante de memorie: 16 GB, 64 GB şi 128 GB. Preturile noilor modele iPhone pornesc de la 3.499 de lei pentru variante de 16 GB a iPhone 6, respectiv 3.999 de lei pentru iPhone 6 Plus. Cel mai scump model este cel de 128 GB. Un iPhone 6 cu o astfel de memorie costa 4.499 de lei, iar un iPhone 6 Plus 4.999 de lei. Pentru mai multe variante și preturi: www.quickmobile.ro/telefoane/apple.

Precomenzile continua pe www.quickmobile.ro și in toate magazinele QuickMobile din tara. 

Despre QuickMobile:
Lansat in martie 2005, QuickMobile s-a diferentiat in scurt timp ca unul dintre cei mai importanti retaileri de IT&C din mediul online in Romania. Portofoliul de afaceri al QuickMobile este completat de o retea de puncte de vanzare in cele mai importante centre comerciale din tara, concepute ca magazine cu acces de 360°.

In tot acest timp, brandul QuickMobile a devenit un reper de succes, crescand ca notorietate si cifra de afaceri de la an la an. Ca dovada, QuickMobile a devenit o rampa de lansare si un partener de incredere pentru marci de notorietate mondiala. Portofoliul nostru de produse se poate mandri la ora actuala cu peste 150 de branduri printre care se numara Jean Paul Gaultier, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Hello Kitty, Mini Cooper, Ferrari și altii.

Pentru informatii si solicitari, pr@thespirit.ro, www.thespirit.ro 

Sursa: The Spirit Team

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu