Blog de promovări online

joi, decembrie 11, 2014

Bosch deschide un nou birou in Cluj-Napoca si creeaza noi locuri de munca atractive

Bosch deschide un nou birou in Cluj-Napoca
Bosch intenționează să intensifice activitățile locale de cercetare și dezvoltare din Cluj, prin deschiderea unui nou birou în centrul orașului Cluj-Napoca la începutul anului 2015. În noul sediu R&D, Bosch se va concentra în principal pe dezvoltarea de software pentru noi produse și funcții, cum ar fi camerele video stereo, conducerea automată, invertoarele fotovoltaice, precum și portalurile web.

Echipa Bosch de dezvoltare software va fi găzduită în noul centru "verde" - The Office, situat pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, la doar câțiva pași de toate zonele centrale din Cluj-Napoca, putându-se bucura astfel de toate facilitățile pe care le oferă centrul orașului. Locația centrală va facilita și interacțiunea dintre asociații Bosch aflați în sediu și universitățile locale și va duce la creșterea posibilității de a colabora mai intens în proiectele de pre-dezvoltare și de cercetare, care vor consolida în continuare puterea inovatoare a companiei. Bosch consideră că dezvoltarea relațiilor puternice cu universitățile și cu alte companii va fi crucială pentru menținerea poziției de lider pe piață.


Prin acest nou birou de dezvoltare software, Bosch intenționează să creeze noi locuri de muncă atractive și un mediu de lucru care să stimuleze angajații, în care creativitatea și colaborarea se pot dezvolta în conformitate cu sloganul "Tehnică pentru o viață".

Dezvoltare în domeniul electronicii și software în Cluj
"O preocupare aparte și un factor decisiv pentru alegerea acestei locații a fost accesul la ingineri bine calificați, precum și colaborarea activă cu universități renumite - Universitatea Babeș-Bolyai și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca", a afirmat Roman Sellin, managerul departamentului de cercetare și dezvoltare Bosch din Cluj.

În plus, sediul va fi un punct de întâlnire între Bosch și potențialii candidați în cadrul interviurilor de recrutare și testare pre-angajare. Design-ul său generos și inteligent a fost creat cu scopul de a găzdui întâlniri cu colaboratorii și pentru a oferi spații de training pentru angajații Bosch. Cele mai multe dintre training-urile săptămânale pe care Bosch le oferă în prezent angajaților săi în fabrica din Jucu se vor desfășura în viitor în patru săli de training complet mobilate și modern utilate, aflate în clădirea The Office.

Bosch este prezent în județul Cluj încă din noiembrie 2013, când a fost deschis primul său centru de cercetare și dezvoltare. Acest centru este axat pe dezvoltarea de electronică și software pentru produsele fabricate în locație. În plus, oferă servicii tehnice și altor locații Bosch, precum și clienților locali.

Grupul Bosch în România
Grupul Bosch este prezent în România de 20 de ani şi are peste 1.700 de angajaţi în patru unităţi de producţie. Pe lângă noul centru de cercetare și dezvoltare și unitatea de producţie din Cluj dedicată industriei auto, Bosch mai deţine în Blaj două unități de producție pentru tehnică liniară şi una dedicată industriei auto, precum şi un centru de comunicare în Timişoara. La Bucureşti îşi are sediul o societate de distribuţie de scule electrice, sisteme de încălzire, sisteme de securitate, siguranţă şi comunicaţii, precum şi de echipamente auto. Pe lângă acestea, firma BSH Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH are o sucursală în capitală. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu