Blog de promovări online

luni, ianuarie 26, 2015

Veloteca si AsPIC Romania te invita la SALONUL BICICLETEI 2015 (19-22 martie)

SALONUL BICICLETEI 2015 (19-22 martie)
Vrei să afli modelul anului 2015? Vrei să știi care sunt noile tendințe în design-ul de cadre? Sau poate vrei să testezi în premieră bicicletele celor care urcă mereu pe podium! În perioada 19-22 martie 2015, Asociatia Profesionala a Producatorilor, Importatorilor si Comerciantilor de Biciclete din Romania (ASPIC) organizeaza expozitia Salonul Bicicletei (www.facebook.com/SalonulBicicletei).
Aceasta va fi organizata la Crystal Palace Ballrooms, locatie aflata in centrul capitalei, langa Piata de Flori George Cosbuc.
Veloteca va fi prezenta acolo cu toate marcile si modelele din portofoliul nostru de biciclete, echipamente si accesorii.


Despre AsPIC:
Dorim să aducem la cunoştiinţa investitorilor în comerțul cu biciclete intenţia membrilor fondatori ai Asociatiei Profesionale a Producatorilor, Importatorilor si Comerciantilor de Biciclete din Romania (ASPIC) de a realiza, începând cu anul 2015, cadrul necesar dezvoltării industrei bicicletei din ţara noastră pe platforma unei colaborări profesionale între actanţi, care să definească pe cât posibil un sistem profesional de educare şi formare a pieţei de biciclete, echipamente şi accesorii specifice bicicletei.

Ne propunem să sprjinim creşterea pieţei interne de producţie şi desfacere a produselor, creşterea numărului de evenimente profesionale de profil, scăderea nivelului pieţei gri/negre de biciclete tranzacţionate, creşterea implicării în procesul legislativ cu privire la comerţul cu biciclete şi la utilizarea resurselor umane în acest proces, creşterea nivelului profesional în prestarea de servicii de producţie, vânzare, întreţinere şi reparaţie. În timp, pe măsură ce atingem unele dintre obiectivele expuse mai sus, sperăm să ne putem implica pozitiv şi în alte aspecte ale acestei industrii.

Pentru aceasta va trebui să implicăm din ce în ce mai mulţi membri activi.

Lista membrilor fondatori ai acestei organizaţii profesionale, care au semnat din anul 2014 statutul de colaborare, este: BikeXpert, Mos Ion Roata, Veloteca, Giant Romania, Cross Bike, Teo Bikes. Sperăm în viitorul apropiat să avem alături mai mulţi membri interesaţi de o colaborare profesională şi profitabilă atât pentru comercianţi cât şi pentru beneficiari.

Despre Salonul Bicicletei 2015:
În perioada 19-22 martie 2015, Asociatia Profesionala a Producatorilor, Importatorilor si Comerciantilor de Biciclete din Romania (ASPIC) organizeaza expozitia Salonul Bicicletei (facebook.com/SalonulBicicletei).

Vino la Crystal Palace Ballrooms, locatie aflata in centrul capitalei, langa Piata de flori George Cosbuc.

-  4 zile de expoziție deschisă publicului
- 2 săli totalizând 1200mp spațiu expoziție pentru producători, importatori și distribuitori de biciclete, componente și accesorii pentru biciclete
- program: expozitie, teste, concursuri, seminarii, ateliere și prezentări.

Alte detalii din cadrul expoziției “Salonul bicicletei”:
- Peste 10.000 de vizitatori pe parcursul celor 4 zile-Conferința de presă - 18 martie-Velo-petrecere - 20 martie, începand cu ora 21:00 în cadrul Salonului bicicletei-Concurs de îndemânare pentru bicicliști, concurs pentru copii, concurs pentru mecanici-Diverse personalități invitate să participe la eveniment-Prezentarea echipelor de cicliști (sportivi, echipamente, biciclete).

Sursa: Valentin Ionescu, Director Executiv ASPIC

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu