Blog de promovări online

miercuri, februarie 25, 2015

RUNFEST se lanseaza odata cu primavara! Mai mult sport intr-o locatie noua pentru iubitorii de alergare

RUNFEST
2015 vine cu noutati in calendarul RUNFEST, programat de MPG: mai multe evenimente de alergare, locatii noi cu trasee frumoase in natura, beneficii sporite, un proiect umanitar care va indeamna la fapte bune si experiente unice.

Editia de primavara a RUNFEST va lua startul intr-o zona deosebit de atractiva, in imediata vecinatate a Phoenix Aventura Parc, de pe malul lacului Cernica. Pe 19 aprilie 2015, toti iubitorii de miscare sunt invitati sa alerge si sa se bucure de o zi in natura in aceasta zona pitoreasca din apropierea Bucurestiului. Evenimentul va oferi trasee noi si curse adaptate pentru adulti si copii, indiferent de nivelul de pregatire.

“La editia din 2014 am avut parte de multi alergatori, cu multa energie si dorinta de distractie, care au fost insotiti si sustinuti la competitie de rude, prieteni si colegi si au avut ocazia sa petreaca impreuna o zi frumoasa si calda de toamna in natura. Cum am primit multe solicitari de la participanti sa organizam acest concurs si intr-o alta perioada din an, am hotarat sa le dam curs in sezonul de primavara. Vom organiza doua evenimente sportive mari destinate amatorilor de miscare in padurea Cernica, o locatie ofertanta din multe puncte de vedere: sambata, pe 18 aprilie, va avea loc Ziua B, un maraton de ciclism MTB aflat la a doua editie, destinat celor pasionati de acest sport, iar duminica, pe 19 aprilie, va avea loc a treia editie a crosului RUNFEST”, a declarat Catalin Mocuta, presedintele agentiei de marketing sportiv MPG.

Traseele noi si potecile create de natura vor face cu siguranta deliciul iubitorilor de sport. Pentru adulti am pregatit curse atractive si variante de cros, in functie de rezistenta fiecaruia. La categoria Individual Open sunt disponibile trei trasee: de 6, 10 si de 20 de kilometri. Cei care vor sa se bucure de spiritul competitional in echipa pot opta pentru Stafeta, iar fiecare dintre cei 2 participanti va parcurge o tura de traseu cu lungimea de 6 kilometri.

Pentru copii, noutatea acestui an este scaderea pragului de varsta, de la 8 la 6 ani. Toti cei care au varste cuprinse intre 6 si 13 ani vor putea face miscare pe traseul special cu lungimea de 2 kilometri. Juniorii, cu varste intre 14 si 17 ani, vor alerga doua ture pe traseul creat pentru copii, pentru a incheia cursa de 4 kilometri destinata acestei categorii.

O alta veste buna este ca aceea ca pentru copii este disponibila o taxa unica de participare de 25 de lei! Pentru cei care au minim 14 ani, taxa de participare va diferi in functie de perioada de achitare a acesteia. Asadar, grabiti-va sa va rezervati un loc la editia de primavara a RUNFEST la pretul minim valabil pana pe 15 martie! Inscrierile sunt deschise online pe www.runfest.ro. Va tinem la curent cu noutatile si pe pagina Facebook https://www.facebook.com/runfest.

In acest an, concurentii se vor bucura de mai multe beneficii si servicii la zona de start a RUNFEST. Pachetul competitional include: tricoul editiei de primavara RUNFEST; numar de participare, cu cip de unica folosinta; un voucher GoldNutrition in valoare de 20 lei; medalie de Finisher care va fi acordata participantului dupa ce trece linia de sosire, precum si o binemeritata portie de paste Barilla, in sos Barilla, la finalul competitiei. Ocupantii podiumului de la fiecare categorie vor fi rasplatiti cu premii atractive oferite de sponsorii evenimentului, iar mai multe detalii veti gasi aici.

Asa cum v-am obisnuit la toate evenimentele MPG, veti beneficia si la aceasta editie RUNFEST de numeroase servicii menite sa va ofere o experienta cat mai placuta, la standarde superioare si in siguranta: marcaje pe trasee; servicii specializate de cronometrare; servicii de comunicatii de urgenta; servicii medicale si interventie de urgenta; voluntari pe traseu de la Brigada de voluntari, Gladiatorul si Voluntari in Sport;  puncte de alimentare cu apa, fructe Abbara si cafea Nescafe; vestiar si garderoba; masaj de relaxare dupa curse; MC si muzica pe durata evenimentului; fotografii de la zona de Start/Finish si filmul competitiei; o zona de relaxare cu terasa special amenajata pentru concurenti, unde vor putea savura dupa concurs cate o portie de paste Barilla, cu sos Barilla, alaturi de o doza de bere oferita doar adultilor; o zona de catering asigurata de restaurantul Phoenix pentru cei care doresc sa cumpere produse alimentare. La zona de start veti descoperi si alte facilitati, ce ridica standardul evenimentului la un nivel superior si va ofera posibilitatea de a va relaxa in mijlocul naturii: restaurante, parcare, locuri de joaca pentru copii, parc de distractie accesibil adultilor si copiilor.

In acest an, MPG isi propune sa aduca in prim-plan un proiect de responsabilitate sociala dedicat copiilor defavorizati, care se confrunta cu diferite probleme de sanatate. De anul acesta, vom derula o campanie de constientizare a publicului in privinta miracolului pe care il traieste in fiecare zi, in care are posibilitatea sa faca miscare, sa alerge, sa mearga cu bicicleta sau sa desfasoare orice alta activitate sportiva. Simplul fapt ca pasionatii de sport aleg sa se bucure de libertatea lor in cadrul evenimentelor MPG va deveni o sansa acordata unui copil de a trai la randul sau aceasta experienta frumoasa, de care este privat in prezent. Astfel, intreaga desfasurare de forte a MPG, a partenerilor sai si a sponsorilor, cat si participarea iubitorilor de miscare la evenimentele MPG vor da o noua dimensiune proiectului si un plus considerabil de valoare.

Editia de primavara a RUNFEST este sustinuta de sponsorii oficiali Wim Bosman, Nikon, Spearhead Systems, Abbara, de sponsorii Barilla, GoldNutrition si Nescafe si se desfasoara cu sprijinul partenerului de locatie Phoenix Aventura Parc si a partenerilor ProEnerg, ASVSU, Brigada de Voluntari, ASF si Mall Promenada. Pentru crearea traseelor de alergare de la RUNFEST ne-a oferit sprijin Razvan Juganaru, multiplu campion national la MTB, Ciclocross si Velodrom.

Sustin spiritul sportiv si ne ajuta sa comunicam in permanenta si sa va informam KISS FM, in calitate de partener media oficial al RUNFEST 2015, Inga Media, revista Plafar si Sportnews.ro - pagina de sport a Libertatea.ro, cu statutul de parteneri media principali, precum si partenerii media Comunicatedepresa.ro, Acasa.ro, revista Business Days, Cariereonline.ro, TV City, Explore Medicine TV, Romania Pozitiva, Biciclistul, SportPici, Sportivity, Liberi in Miscare, Orasulm.eu, Greenadventure.ro, 6pack.ro, 4run.ro, Doctor.info.ro si Superfit si bloggerii Gabriel Solomon si Florin Chindea. In sprijinul evenimentului vin Asociatia Bucharest Running Club, Ro Club Maraton si Asociatia Traiesc Sanatos.

Prin proiectele sale, MPG ofera o intreaga agenda sportiva de evenimente spectaculoase si aventuri frumoase in aer liber, care se vor desfasura anul acesta sub conceptul de Sportainment. Este o adevarata invitatie la miscare, la o viata activa, la relaxare si la distractie prin sport. Sportainmentul – o combinatie intre termenii sport si entertainment, din limba engleza – este un concept larg raspandit in marketingul sportiv international si, cu siguranta, publicul romanesc va simti valoarea acestuia. 

Sursa: Elena Vavilov - PR Manager, MPG.com.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu