Blog de promovări online

luni, martie 16, 2015

Hotel Orizont Predeal lanseaza un nou website

Hotel Orizont Predeal lanseaza un nou website
Cel mai mare complex hotelier din staţiunea Predeal şi totodată destinaţia ideală pentru petrecerea unui sejur relaxant într-un cadru montan, Hotel Orizont Predeal, anunţă lansarea unui nou website , ce poate fi accesat la adresa hotelorizont.ro. Design-ul premium şi totodată modern, amplasarea la numai 200 de metri de DN1 şi facilităţile complexului hotelier fac din Orizont destinaţia perfectă pentru cei care doresc să se relaxeze, să se bucure de un week-end relaxant la SPA sau vin la munte cu copiii.

Pentru o mai bună informare și comunicare cu potențialii oaspeți și pentru fidelizarea celor existenți, Hotel Orizont Predeal lansează în acest moment o nouă interfață online a website-ului hotelorizont.ro. Aceasta este mult mai prietenoasă, mai accesibilă, mai simplă și mai completă, pentru că noul website este orientat pe o experiență cât mai plăcută de navigare, punând totodată la dispoziția viitorilor oaspeți toate informațiile de care aceștia au nevoie.

Acest mijloc de informare pentru oaspeți este lansat astăzi şi are ca punct culminant cea mai mare varietate de oferte turistice disponibile pe Valea Prahovei și o varietate foarte largă de fotografii din cadrul complexului turistic de 4 stele, care dezvăluie o parte din secretele procesului de renovare.

Având în vedere că designul şi gradul de navigabilitate între toate paginile website-ului, precum și aspectul estetic, uşurinţa cu care vizitatorii găsesc în interiorul website-ului informaţia căutată, imaginile de bună calitate şi adaptarea automată la toate tipurile de dispozitive, inclusiv cele mobile sunt elemente prioritare pentru performanţele website-ului, am ales să combinăm toate aceste elemente pentru a asigura o utilizabilitate mult îmbunătățită față de versiunea anterioară.

Noua structură a website-ului a fost configurată în cadrul celor 7 secţiuni principale disponibile în orice pagină vă aflați: Camere, Facilități & Servicii, Oferte Speciale, SPA & Fitness, Orizont Forum, Restaurant și Contact, unele dintre acestea beneficiind de subsecțiuni dedicate unei informări cât mai complete a publicului călător.

Noul website are la bază un design modern și prezintă în mod interactiv strategia Hotelului Orizont Predeal pentru a atinge succesul în ceea ce privește organizarea unei vacanțe în cel mai profesionist mod.   Odată cu această lansare este prezentat printr-o arhitectură a informației foarte bine structurată și sistemul de rezervări online al Hotel Orizont Predeal, care vă stă la dispoziție oricând, chiar dacă vă aflați pe drum spre locul de muncă sau dacă sunteți acasă și vreți să faceți o rezervare cât mai rapid și mai comod. Puteți avea încredere deplină în acest nou sistem de rezervări și nu aveți de ce să vă faceți griji în privința utilizării sale, pentru că este foarte intuitiv!

Lansarea unui nou website ce beneficiază de un design modern și adaptat identității vizuale a Hotel Orizont Predeal a venit ca o completare la numeroasele oferte speciale de care puteți beneficia în această perioadă și dintre care amintim doar câteva: Paște 2015, Pachetul SPA Duo Relaxare, Pachetul SPA Forever Young, Pachetul Family, Pachetul Romantic sau Pachetul La mulți ani de ziua ta!

Noua interfață este mult mai prietenoasă cu utilizatorii și beneficiază de un format actualizat, cu secțiuni și servicii noi. Putem afirma fără nicio reținere faptul că prin vizitarea acestui website aveți parte de o informare completă, comodă și totodată rapidă și puteți observa un grad mai ridicat de interactivitate cu viitorii oaspeți, fie că ne referim aici la potențialii oaspeți ce vor sosi în interes personal sau la partenerii noștri importanți, care ne onorează de fiecare dată cu cele mai bune idei, pe care le punem împreună în practică, realizând evenimente memorabile, gândite special pentru cei care preferă o oază de liniște și un mediu curat în care își pot dezvolta afacerea. Momentele speciale din timpul evenimentelor corporatiste realizate la Hotel Orizont vă vor face să vă întoarceți aici, negreșit! Centrul de întruniri Orizont Forum, renumit prin profesonalism și calitatea serviciilor, vă așteaptă!

De asemenea, în acest moment oaspeții Hotel Orizont Predeal pot beneficia de o mulțime de oferte atractive. Vă rugăm să regăsiți pe hotelorizont.ro toate detaliile ofertelor. Pentru orice solicitări, preferinţe, informaţii legate de rezervări, aşteptăm cu mare plăcere să ne contactaţi la 0268.455.150 sau prin e-mail pe adresa office@hotelorizont.ro, asigurându-vă de întreaga noastră disponibilitate şi de faptul că fiecare solicitare primită de la Dumneavoastră este foarte importantă pentru noi şi de aceea o vom trata cu promptitudine.

Sursa: Andrei Marin - Online Marketing Executive, ORIZONT TURISM SA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu