Blog de promovări online

sâmbătă, martie 28, 2015

Inspiratie de weekend: gaseste-ti fericirea in atmosfera relaxanta a casei tale!

SOFT-BLOSSOMS
Cinci idei simple de design interior
Casa ta ar trebui sa fie, mai presus de toate, un loc in care sa te poti simti fericit, relaxat si confortabil iar acest lucru depinde intr-o anumita masura si de designul interior.

Totul, incepand de la mobilierul pe care il alegi si pana la spatiile de stocare, poate avea impact asupra modului in care te simti si a mediului in care vei locui. Fii mai fericit si mai relaxat cu ajutorul acestor idei simple de design interior.

Alege un mobilier confortabil
Cand iti cumperi mobilierul nu renunta la confort pentru stil sau design. Casa este un loc unde trebuie sa te relaxezi si sa te odihnesti si tocmai de aceea, mobilierul are un rol important. Mobilierul potrivit va fi elegant dar si confortabil astfel incat te vei bucura de un spatiu care nu doar ca arata bine dar si in care te poti relaxa.

Alege canapele confortabile, moi si fotolii spatioase. Daca ai o casa de dimensiuni mici opteaza pentru mobilier multifunctional, astfel, vei rezolva problema spatiului dar si a confortului.

Creeaza si economiseste spatiul
Organizarea si curatarea casei este importanta pentru confortul tau. Un spatiu mai liber te va ajuta sa te simti mai putin stresat si mult mai relaxat. Pentru a evita dezordinea si aglomerarea cauta solutii si sisteme de stocare inteligente care te vor ajuta sa economisesti spatiul. Renunta la obiectele inutile si vei avea un ambient spatios si elegant!

Ilumineaza corect incaperile
Lumina joaca un rol important in ambianta casei dar si in modul in care te vei simti. O lumina prea puternica sau dimpotriva, prea slaba te va face sa te simti inconfortabil, obosit sau lipsit de energie. Iluminarea corecta creste tonusul organismului si capacitatea de munca. Tine cont de dimensiunile incaperilor atunci cand alegi sursele de iluminare si foloseste din plin sursele de lumina naturala.

Foloseste in casa parfumurile tale preferate
Pentru un ambient curat si prospetime, reimprospateaza-ti camerele cu ajutorul aromaterapiei. Uleiuri esentiale, lumanari parfumate, betisoare aromate si boluri decorative cu petale de flori pot crea un ambient parfumat care iti va aduce o stare de bine. Ai grija totusi cand alegi parfumul, asigura-te ca este placut de toti membrii familiei. Si nu uita, sa aerisesti incaperile zilnic.

Decoreaza cu accesorii chic
Colectia Fotografii de autor- Ka International Colectia Fotografii de autor- Ka International

Obiectele decorative aduc personalitate, stil si eleganta oricarui spatiu. Foloseste-te de ele pentru a reimprospata designul camerei. Fotografiile celor dragi in rame decorative, ceasurile cu influente vintage sau cu design modern, tablourile deosebite infrumuseteaza incaperea, o personalizeaza si ii aduc un plus de farmec.

In plus, poti imbunatati aspectul intregii incaperi aducand frumusetea naturii in casa. Plaseaza plante ornamentale in ghivece deosebite, foloseste aranjamente florale colorate si decoruri inspirate din natura. Ele te vor ajuta sa obtii un camin primitor si relaxant dar si sa scapi de stresul si grijile cotidiene.

Sursa: Ka International

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu