Blog de promovări online

marți, mai 05, 2015

SCIAN, un brand nou, pe o piata in dezvoltare

FEO
Piata dispozitivelor medicale de uz casnic din Romania este intr-o continua dezvoltare de cativa ani. Sunt branduri consacrate care rezista inca de la aparitie sau marci care dispar dupa un anumit interval de timp pentru ca nu reusesc sa convinga clientii de calitatile lor. La dezvoltarea acestei piete contribuie si lumea stiintifica prin cercetarile pe care le face pentru a inova sau imbunatati aparatele deja existente.

Pe o astfel de piata a aparut acum doi ani in Romania si brandul SCIAN, care ne-a propus, prin intermediul importatorului SC BIT ONLINE, o gama completa de aparate de aerosoli si tensiometre. Bazandu-se pe o calitate mult peste medie si pe preturile apropiate de nivelul de trai, produsele SCIAN au convins clientii ca merita atentia lor. Astfel, intr-un timp destul de scurt au putut fi gasite si in supermarketuri si urmeaza si in farmacii.

Ce produse marca SCIAN se gasesc in Romania?
In magazinul on-line www.feo.ro, parte a SC Bit Online, pe site-urile partenere si in supermarketurile Carrefour puteti gasi aparate de aerosoli SCIAN si tensiometre SCIAN. Gama de nebulizatoare cuprinde modele cu compresor (NB 210C, NB211C, NB212C, NB 215C), cu ultrasunete (NB 152 U) si cu tehnologie mesh (NB 810 B). Aparatul de aerosoli Scian NB 810 B este de asemenea si portabil oferindu-le clientilor posibilitatea de a beneficia de el si in calatorii.

In categoria tensiometrelor gasiti modele pentru brat (LD 733 si LS 732) si modele pentru incheietura (LD 535 si LD 533).

De ce as alege un aparat SCIAN?
Raspunul este simplu: raportul calitate pret este excelent. Mai exista totusi si alte argumente:

Garantia de 3 ani si posibilitatea ca in aceasta perioada, in cazul in care aparatul de defecteaza, sa poata fi reparat sau inlocuit cu altul nou, in maximum 17 minute de cand intrati la noi in showroom.

Certificarile celor mai mari foruri care raspund de siguranta consumatorilor. Pe langa sigla CE, care atesta respectarea tuturor regulamentelor Uniunii Europene cu privire la siguranta, mediu, produsele SCIAN mai au si mentiunea "notified body" care este dovada respectarii normelor de design si calitate pentru dispozitive medicale. De asemenea, are certificae TUV, data de experti germani in domeniul sigurantei. Tensiometrele au in plus recunoasterea Societatii Britanice pentru Hipertensiune si a Scietatii Europene pentru Hipertensiune.

Produsele sunt inovative. Un exemplu, este tehnologia Fuzzy folosita de tensiometrul de incheietura Scian LD 588, care va avertizeaza atunci cand bataile inimii sunt anormale.

Produsele au o gama larga acoperind practic necesarul oricarui consumator.

Accesoriile au preturi accesibile si sunt usor de gasit in magazinul on-line www.feo.ro, dar si in show-roomul din strada Mihai Eminescu, nr. 121.

Service-ul este disponibil 6 zile din 7, intr-un interval de timp in avantajul clientilor, intr-o zona usor accesibila din Bucuresti, cu angajati profesionisti.

Sursa: FEO ROMANIA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu