Blog de promovări online

vineri, iunie 05, 2015

Activitati interactive in limba engleza pentru copilul tau

Helen Doron English
La Centrul Helen Doron English 4 din Bucuresti au inceput inscrierile pentru cursurile intensive de vara in limba engleza pentru copii cu varsta cuprinsa 3-14 ani. Cursurile vor incepe de la sfarsitul lunii iunie 2015.

Activitatile interactive in limba engleza pentru copii sunt impartite pe o saptamana, doua saptamani sau chiar o luna.In functie de varsta copilului puteti opta pentru unul dintre cele doua programe: Holiday Fun with Flupe (3-7 ani) sau English through drama (6-14 ani).

In cadrul cursului Holiday Fun with Flupe copiii invata si exerseaza limba engleza cu ajutorul a doua episoade animate noi din Fun with Flupe, cu o multime de jocuri distractive, cantece si activitati creative, toate in limba engleza.
Cursul English through drama este adresat copiilor care au nevoie sa isi puna in practica cunostintele de limba engleza vorbita prezentand un basm clasic in stilul pantomimei britanice, cu costume diferite si mult umor. Fiecare poveste contine 300 cuvinte noi si ofera un sfarsit nou povestilor.

Durata cursurilor: 30 de ore (2 saptamani x 5 zile x 3 ore/zi) pana la 60 de ore (4 saptamani x 5 zile x 3 ore/zi)

Programul va fi de luni pana vineri intre orele 10 - 13.

La finalul cursurilor toti copiii vor primi diplome care sa ateste ca au participat la cursul pentru care a optat.

Grupele formate sunt de maxim 10 - 12 copii, astfel incat profesorul acreditat sa acorde fiecarui copilas atentia cuvenita.

Despre Helen Doron Centrul 4
Situat in imediata apropiere a Garii de Nord, la 5 minute de mers pe jos de Piata Victoriei, cat și de alte artere principale, centrul nostru este situat pe strada C.C. Arion nr. 18ª, ap. 5, la parterul unei vile dintr-un cartier linistit al Sectorului 1. Accesul se face ușor din toate zonele Bucurestiului.


Centrul dispune de 2 sali de clasa spatioase, luminoase, amenajate astfel incat copii sa se simta bine cand ajung la noi, sa se simta in largul lor. Salile sunt dotate cu TV, DVD,CD, dar si materiale didactice atractive pentru copii. Avem o receptie spatioasa, unde am amenajat un colt de joacă si de desenat pentru copii, si sala de asteptare pentru parinti. Centrul dispune de conexiune WiFi cu acces gratuit pentru parinti.

Centrul nostru este locatia ideala unde un copil poate sa invete limba engleza. Profesorii nostri sunt profesionisti, cu competente dovedite, predand metoda unica HDEE la potentiali candidati.

Totodata daca aveti o gradinita, cresa sau un after-school si doriti sa oferiti copilasilor un curs de limba engleza special creat pentru ei, cu materiale adaptate in functie de varsta si nivelul de cunostinte ale fiecaruia, noi va oferim solutia: unul dintre profesorii nostrii se deplaseaza la locatia dvs. pentru a tine orele.

Sursa: Helen Doron 4 Bucuresti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu