Blog de promovări online

vineri, iunie 12, 2015

Profita de reduceri pana la 40% la mobilierul tapitat de la Elvila

Elvila
Elvila te surprinde la acest inceput de vara cu reduceri pana la 40% la canapele si paturi tapitate achizitionate din magazinele Elvila sau de pe Elvila.ro. Grabeste-te pentru a beneficia de cea mai avantajoasa oferta la mobila din aceasta vara.

Compania Elvila este unul din cele mai cunoscute si importante branduri din domeniul productiei si comercializarii de mobila din Romania. In oferta Elvila vei gasi mobilier de foarte buna calitate pentru sufragerii, dormitoare, biblioteci, camere pentru copii, bucatarii, grupe de colt, dar si mic mobilier (comode, mese, masute, noptiere, taburete, garderobe, cuiere). De asemenea clientii pot comanda mobila Elvila executata si la comanda in functie de cerinte specifice.

Reducerile pana la 40% la canapele si paturi tapitate din magazinele Elvila este valabila in limita stocului existent in magazinele din: Alexandria, Bacau, Baia Mare, Bucuresti, Botosani, Brasov, Cluj, Constanta, Focsani, Galati, Iasi, Oradea, Ploiesti, Vaslui. Aici clientii vor putea cere informatii suplimentare si sfaturi de achizitionare consultantilor gata sa raspunda la orice intrebari.

Elvila va ofera o gama moderna de mobilier realizat din materiale de cea mai buna calitate. Indiferent ca doriti mobilier pentru birou, sufragerie sau camera copilului pe Elvila.ro puteti alege modelele care vi se potrivesc avand posibilitatea de a le comanda cu usurinta online. In plus, la Elvila.ro aveti posibilitatea de achizitionare in rate, reduceri in fiecare saptamana la obiecte de mobilier, iar transportul si montajul sunt gratuite pentru comenzi mai mari de 3.100 de lei in Bucuresti.

Profita de oferta Elvila de reducere la paturi si canapele pentru a iti renova casa si a ii da o fata noua pentru aceasta vara. Vei avea de ales din zeci de modele de canapele usor de personalizat si poti alege tipul de tapiterie preferat pentru patul din dormitorul matrimonial sau dormitorul copiilor. Nu rata ofertele si promotiile saptamanale de pe Elvila.ro. In plus, Elvila isi rasplateste clientii prin programul de fidelizare de care puteti beneficia inca de la a doua achizitie. Mai multe detalii despre oferta activa gasiti in magazinele din tara si online.

Sursa: Elvila

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu