Blog de promovări online

luni, iulie 27, 2015

OrasulFlorilor.ro – Am deschis larg portile comunitatii

Orasul Florilor
O mana de tineri romantici si intreprinzatori va invita in Orasul Florilor (www.orasulflorilor.ro), cea mai proaspata florarie online din Romania. Floraria online Orasul Florilor va pune la dispozitie buchete de flori si aranjamente florale adecvate pentru o larga paleta de evenimente, personale sau corporate, ocazii, sarbatori si celebrari.

Iscusitii florari din Orasul Florilor au creat peste 100 de buchete adecvate diferitelor ocazii – eveniment special (aniversare, ceremonie), celebrare (Ziua Femeii, Ziua Mamei, Valentine’s Day etc) –, care pot fi ajustate conform cerintelor clientilor.

Gratie serviciului gratuit de livrare rapida, buchetul dumneavoastra este livrat la adresa aleasa in cel mai scurt timp. In plus, mesajul si amprenta personalitatii expeditorului ajung in acelasi timp cu buchetul de flori ales multumita felicitarii daruite de Orasul Florilor.

Fondatorul Orasului Florilor, Sorin Manica, si echipa sa ii invita pe domni si doamne sa paseasca in micul colt de rai pentru a culege roadele primei noastre actiuni de recompensare a celor care ne viziteaza. La inceputul fiecarei saptamani vom trimite aleator catre unul dintre abonatii nostri un cupon de 100% REDUCERE + TRANSPORT GRATUIT pentru ORICE PRODUS de pe site! Aboneaza-te la newsletter si poti castiga saptamanal orice buchet vrei!

„Suntem proaspeti in peisajul florariilor online din Romania, insa suntem printre putinii care ofera servicii premium: buchete facute la comanda folosind o gama larga de ingrediente si fire, servicii gratuite si rapide de livrare a comenzilor, client service disponibil 12 ore zilnic. Ne deschidem portile cu un cadou pentru cei care fac prima comanda online. Mai multe detalii despre campania noastra puteti afla pe www.orasulflorilor.ro” – Sorin Manica, fondator floraria online Orasul Florilor.

Multumita serviciului de plati online sigure, orice domn poate alege, cu zambetul pe fata, din cele peste 100 de buchete de flori proaspete, aranjamentul potrivit pentru doamna sau domnisoara din viata lui.

Clientii indecisi referitor la unele aspecte ale comenzii sau care doresc sa afle orice amanunt despre serviciile si produsele din Orasul Florilor sunt incurajati sa apeleze la call-centerul florariei online. La numarul 0743.256.525, de luni pana vineri, de la ora 9 pana la ora 21, veti primi indrumari minutioase si detaliile solicitate.

Pentru ca ne mandrim cu rasaduri fertile de flexibilitate si mulare pe cerintele clientilor nostri, suntem disponibili, in cazuri deosebite, si dincolo de apusul orelor de program.

Sadim necontenit aranjamente proaspete si va invitam sa le apreciati pe pagina noastra de Facebook. In plus, raspundem cu entuziasm si acuratete daca ne scrieti pe adresa suntem@orasulflorilor.ro.

Desi proaspata, fundatia pe care a fost ridicat Orasul Florilor se intareste constant. Astfel, entuziasmul raspandirii de bucurie ne-a determinat sa crestem ramuri, iar Orasul Florilor si-a rasfirat buchetele de flori si aranjamentele personalizate la nivel national, in principalele orase ale tarii.

Sa ne vedem cu drag de flori in Orasul Florilor!

Bogdan este cel care mereu sta de veghe in Orasul Florilor si care va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare despre comunitatea noastra.

Bogdan Tupilat
Mobil: 0725.682.835
E-mail: bogdan@orasulflorilor.ro
Site: www.orasulflorilor.ro
Facebook: https://www.facebook.com/OrasulFlorilor.ro

Sursa: Sorin Manica, OrasulFlorilor.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu