Blog de promovări online

miercuri, iulie 08, 2015

Torturi la comanda eTorturi.ro

eTorturi
Site-ul eTorturi.ro a capatat o noua imagine, mai prietenoasa, mai accesibila si mai usor de utilizat, pe care aveti la indemana atat descrierea noastra ca si companie, dar si detalii despre felul in care ne practicam arta, dovezi in materie de fotografii si optiuni de acces si comanda pentru orice fel de tort ati alege, precum si pentru noile idei pe care le aveti in materie de executie si design de tort.

Site-ul eTorturi.ro a facut aceasta transformare pentru a fi mai aproape de clientii nostri, carora dorim sa le aratam ca orice imagine noua este o provocare pentru noi si ca echipa eTorturi.ro este capabila sa treaca prin orice schimbari pentru a duce la bun sfarsit proiectul propus de client.

Suntem artisti vizuali talentati in arta culinara si stim sa satisfacem orice idee aveti, oricat de senzuala, firava, ciudata, traznita, traditionala sau iesita din comun ar fi ea.

Echipa noastra combina artistii nostri culinari calificati in producerea de torturi si prajituri de orice tip, designeri pe masura si cofetari profesionisti. De aceea puteti avea incredere ca produsul pe care doriti sa il executati va fi realizat intocmai cum v-ati imaginat, cum ni l-ati prezentat in poza sau cum l-am conceput impreuna ca schema de lucru.

Era nevoie pe piata din Romania de un site ca eTorturi.ro, deoarece in zilele noastre este o competitie din ce in ce mai acerba, in randul evenimentelor de orice fel, ca oamenii sa aiba cele mai spectaculoase torturi. Acelasi lucru s-a intamplat si in afara tarii noastre, in Statele Unite ale Americii, spre exemplu, unde exista cei mai de seama artisti culinari. Noi suntem urmasii lor, incercand sa aducem in Romania cele mai actuale idei si tendinte, metode de executie, dar si combinatii de gust nemaintalnite la noi.

Prăjiturile noastre speciale isi gasesc de fiecare data drumul spre casele acelora dintre voi care au inteles ca retetele traditionale naturale combinate cu o imagine iesita din comun contribuie la calitatea vietii si imbunatateste dispozitia fiecarui om, devenind marca evenimentului aniversar caruia i-au fost destinate.

Noi intotdeauna gatim si cream cu dragoste, de la primul bob de zahar pana la ultimul ornament desenat, folosind numai ingrediente naturale dintre cele mai bune din punct de vedere calitativ, astfel incat toti clientii nostri trebuie sa stie ca vor primi ceva cu adevarat special atunci cand vor primi comanda pe care au facut-o prin site sau telefonic.

Decorurile noastre sunt realizate din fondant de calitate superioara si este o adevarata placere sa le cream, iar pentru dumneavoastra este o adevarata incantare, atat pentru ochi, cat si pentru pastilele gustative. Pentru a va convinge, puteti intra pe site-ul nostru pentru a vedea gama de torturi pe care am realizat-o pana in prezent. Galeria noastra de torturi poate fi asemanata cu  o galerie a unor bijuterii, numai ca aceste bijuterii pe care le producem noi sunt facute din creme spumante rafinate in culori foarte variate si pline de viata.

Scopul nostru este de a face intregul proces de proiectare și creare a tortului o experienta cat mai placuta cu putința si pentru noi, ca proiectanti, designeri, bucatari si cofetari, dar si pentru dumneavoastra ca fani ai celor mai bune torturi din Romania.

Credem ca este extrem de important ca in procesul nostru culinar sa ascultam ideile clientului si dorintele sale cu privire la felul in care va arata tortul, dar si cu privire la felul in care va fi conceput ca reteta, pentru a fi o placere care iti va lasa gura apa si te va face sa iti doresti mai mult. Impreuna vom stabili ideile de baza de la care vom pleca in conceperea designului perfect pentru a se potrivi atat pentru gustul tau, cat si pentru bugetul tau. Preturile torturilor noastre sunt calculate la kilogram in functie de cat de complex este decorul si cat de meticuloasa este executia, insa nu trebuie sa te gandesti la preturi prea mari. Pentru a avea o idee orientativa trebuie sa stii ca cel mai mic pret este 69 de lei pentru un kilogram. Nu iti face grij, cand ne vei contacta vom discuta si vom negocia pretul pentru a fi acceptabil de ambele parti. Asta deoarece noi vrem ca toate dorintele clientului sa fie complet satisfacute. De aceea lucram atent cu orice proiect si ne dedicam 100% pentru fiecare tort in parte, fie ca este vorba despre tort aniversar pentru copii, adulti sau torturi pentru ocazii speciale: nunti, torturi botez, petreceri pentru burlaci, petreceri cu tematica pentru copii si orice alta ocazie. Noi putem sa scriem pe tort orice mesaj vrei si putem sa facem tortul in orice forma vei dori, pentru a fi cat mai real, amuzant, sa imite cat mai bine un obiect, o imagine, o idee pe care vrei sa o aduci la viata si sa o exprimi in acest fel dulce.

Cu tortul facut la noi puteti avea, de asemenea, increderea ca evenimentul pentru care ati conceput tortul va fi unul de neuitat, asa cum meritati sa fie. Si veti vedea ca veti fi admirati pentru alegerea facuta, iar toti participantii la eveniment va vor cere contactul nostru pentru a fi si ei admirati in asemenea fel, cand vor comanda la noi cu alta ocazie. Aici totul depinde de dumneavoastra, daca doriti sa va faceti public secretul culinar si sa le dati contactul nostru sau daca doriti sa tineti ascuns secretul sau sa pastrati un mister faptul ca ati conceput un tort perfect si felul in care ati facut-o.

Pentru noi orice proiect este o adevarata provocare si de aceea suntem tot timpul entuziasti sa primim proiecte noi, sa auzim idei noi si sa incepem sa le punem in practica. Tortul dumneavoastra va aparea pe site-ul nostru la galeria de poze si ne vom mandri, atat noi, cat si dumneavoastra, cu proiectul pe care l-am executat in comun.

Accesati site-ul etorturi.ro pentru a vedea colectia noastra de torturi, dar si pentru a vedea restul de dulciuri pe care le executam. Așteptăm cu mare nerăbdare să va concepem ceva foarte, foarte special, asa cum va imaginati!

Despre AllProWeb
eTorturi.ro, magazinul online de torturi si prajituri s-a nascut din dorinta de a veni pe piata de dulciuri cu un alt concept. Asa cum vei simti la prima degustare te imbiem cu retete fantastice, combinatii savuroase si gusturi noi, delicatese de care nu te vei plictisi niciodata. Bineinteles, daca te vei indragosti iremediabil de un tort ti-l vom reproduce de cate ori vei dori

Sursa: Mirela Ionela Neagu, ALLPROWEB

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu