Blog de promovări online

luni, noiembrie 23, 2015

METRO te ajuta sa gasesti cadoul perfect de Sarbatori: cosuri cu produse pentru toate exigentele

METRO Sarbatori
Angajatii, copiii angajatilor, colaboratorii sau partenerii de afaceri. Fiecare in parte merita un cadou cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Ca sa iti vina in ajutor, METRO a creat o gama variata de Cosuri Cadou pentru acest sfarsit de an.

Pentru ca sfarsitul de an este ocazia perfecta pentru a intari relatiile de business pe care le ai trebuie sa gasesti metoda ideala de a satisface exigentele celor cu care ai lucrat vreme indelungata si pe care ti-i doresti aproape si pe viitor. De aceea cea mai simpla si mai eleganta metoda este sa le trimiti un cos cadou.

METRO a lansat catalogul Cosuri Cadou pentru companii, de unde e aproape imposibil sa nu gasesti exact ceea ce ai nevoie pentru a-ti impresiona angajatii sau partenerii.

Panettone, bauturi fine, ciocolata delicioasa si cadouri speciale pentru copii. Toate sunt asezate in cosulete impletite din bambus ori in cosulete desenate, pentru a face cadoul cat mai special si mai usor de oferit. Preturile pornesc de la 15,99 de lei si ajung pana la 374,99 de lei, astfel incat sa poti alege ceea ce consideri mai potrivit pentru cel caruia doresti sa ii faci o surpriza placuta.

Cu ajutorul catalogului METRO poti alege cosuri de Craciun dedicate astfel incat sa se potriveasca perfect destinatarului. Astfel, ai cosuri potrivite mai degraba pentru femei, altele special concepute pentru barbati si cosuri cu produse pentru copii.

Cosul Napoli este mai potrivit pentru o femeie. Contine, printre altele, un panettone, o punguta de cafea boabe, praline de ciocolata si un spumant dulce.

Cosul Delizia a fost conceput special pentru a fi oferit unei persoane care apeciaza produsele fine precum ciocolata alba, biscuitii cu migdale, cozonacul de tip panettone si vinul spumant. Toate vin ambalate frumos intr-o cutie cu decoratiuni de sarbatoare.

Special pentru copii, METRO a creat doua cosuri cadou. Happy Winter este un cosulet rosu impletit in care sunt asezate ciocolatele, bomboane de pom, biscuiti si o acadea de Craciun. Cosul Kids contine ciocolatele delicioase, napolitane proaspete si clasica acadea de Craciun. Fiecare dintre aceste cosuri cadou le poti oferi inainte de Craciun angajatilor care au copii. Garantat va fi o supriza placuta.

Red Gift este un cos dedicat special barbatilor. Contine o sticla de whiskey numai buna de deschis de Craciun, dar si produse delicioase cu care sa asezonezi masa de sarbatoare.

Cu catalogul METRO Whiskey si Ciocolata te vei hotari mai usor asupra unui cadou potrivit pentru persoana careia vrei sa ii faci o bucurie. Irish whiskey, Scotch whiskey, American whiskey sunt toate produse originale si de calitate care satisfac gusturile si exigentele oricui.

Tot la METRO poti alege diverse tipuri de ciocolata, atat tablete, cat si praline ideale de oferit unei persoane dragi de Sarbatorile de Iarna. Ciocolata neagra cu menta, ciocolata cu rom ori cu portocale, praline asortate si trufe sunt delicii care vor deveni o incantare pentru cei carora le sunt destinate.

Cele mai multe dintre produsele prezente in cataloagele METRO sunt disponibile si in magazinul online METRO, astfel ca va fi mult mai usor sa iti faci cumparaturile pentru cadourile de Craciun.

Sursa: Comunicatedepresa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu