Blog de promovări online

luni, aprilie 24, 2017

Drumuri prin oras pe o bicicleta pliabila

Bicicleta pliabila
Din moment ce vedem pe strada din ce in ce mai multe biciclete pliabile, este normal sa te intrebi de ce prefera oamenii sa le utilizeze in locul mijloacelor de transport traditionale. Intr-un mediu urban, de multe ori se dovedeste ca pedalatul reprezinta o modalitate de deplasare mult mai rapida, usoara si benefica pentru fiecare dintre noi.

Daca locuiesti in oras, probabil ca nu ai un spatiu de depozitare mult prea mare in apartament; este greu sa gasesti un spatiu potrivit chiar si pentru o bicicleta clasica. Majoritatea oamenilor nu-si permit sa renunte la inca un loc din propria casa, insa o bicicleta pliabila poate fi pusa cu usurinta intr-un dulap sau sub o masa, astfel incat sa nu stea la vedere.

Cu siguranta si tu consideri ca metroul, autobuzul sau tramvaiul reprezinta mijloace de transport stresante sau imprevizibile, insa, uneori, nu poti pur si simplu sa le eviti. Ti se poate dezumfla o roata sau poate incepe ploaia si astfel esti nevoit sa le utilizezi si tu, insa o bicicleta clasica poate fi vazuta de cei din jurul tau ca o adevarata pacoste; totusi, o bicicleta pliabila se strange foarte rapid si nu are cum sa incurce pe cineva. Pe scurt, chiar daca ai ales sa pedalezi tocmai pentru a evita transportul public, in cazurile exceptionale vei constata ca bicicleta ta pliabila te va ajuta chiar si in directia aceasta.

Iar daca iti iei bicicleta la munca, stii deja procesul prin care trebuie sa te asiguri ca este bine securizata. Probabil ca si tu ai avut la un moment dat senzatia aceea de tensiune maxima cand iesi din birou si speri ca bicicleta ta sa fie inca acolo. Dar, bicicletele pliabile nici macar nu trebuie sa fie incuiate: trebuie doar sa o strangi si sa o iei cu tine in birou, acolo unde o poti depozita, de exemplu, sub masa sau intr-un dulap. Din momentul in care ajungi, pana cand pleci acasa, o vei avea in permanenta sub atenta ta supraveghere.

Per ansamblu, bicicletele pliabile iti ofera cea mai simpla si versatila optiune de transport. Vinde sau doneaza vechea bicicleta pe care o aveai inca de la 17 ani si cauta biciclete pliabile pe care ti le poti permite care vor face sa dispara orice stradanie anterioara.

Unul dintre cele mai potrivite locuri de unde iti poti achizitiona un astfel de mijloc de transport este Veloteca, magazin de biciclete pe care il gasesti online sau in Bucuresti, pe Sos. Iancului, nr. 100. Cele mai apreciate de catre clientii lor sunt bicicletele pliabile Sprint, datorita unui raport calitate-pret extrem de avantajos. O bicicleta pliabila de calitate se va detasa intotdeauna de celelalte. Sprint propune modele realizate din materiale durabile, care se pliaza foarte repede si care au un design modern si placut. Veloteca iti ofera 2 ani garantie pentru ele, posibilitatea de a plati in rate si service profesional! Experimenteaza senzatiile urbane de pe o bicicleta pliabila care sa merite fiecare banut in parte!

Sursa: Comunicatedepresa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu