joi, octombrie 11, 2012

Modeleaza-ti musculatura cu bara de tractiuni!

Bara de tractiuni
Exercitiile fizice la bara de tractiuni ascunde cateva trucuri pe care am sa le arat in acest comunicat. Cititi in continuare cateva sfaturi utile, mai ales pentru adolescenti si persoane tinere ce doresc prin orice mijloc cresterea masei musculare. Cititi paragrafele urmatoare!

Romanii suntem cu totii preocupati de propriul aspectul exterior, fiecare rezervam timp si resurse pentru a ne schimba in bine infatisarea. Un deosebit interes pentru formarea muschilor am intalnit-o la pustani inca de la varste fragede. Intr-adevar, e bine sa practicam sport, e benefic starii noastre de sanatate, insa nu oricum! Daca mai aveti de crescut, evitati cu desavarsire ridicarea de greutati, chiar daca va formeaza unii muschi. Va forteaza articulatiile si exista riscul de a va afecta pe viitor coloana. Un alt risc este de va incetini cresterea in inaltime. Mai sunt unii cu mai putina minte care apeleaza la anabolizante, steroizi, hormoni etc. Mare prostie! Inainte de a va apuca de asa ceva, documentati-va asupra efectelor adverse care pot fi iremediabile: insuficienta spermatica, testicule mici. La ce sunt buni oare atata pachet de muschi daca in pantalon ramai fara nimic? In alte tari astfel de practici sunt interzise, ar trebui si la noi. Va recomand in schimb cu caldura antrenamentul la bara de tractiuni!

Ce este bara de tractiuni? O bara atasata de ceva, nu conteaza de ce, care suporta greutatea dumneavoastra. La ce va ajuta? Faceti muschi. Mai exact dupa modul cum o apucati va formati muschii bicepsilor sau a spatelui si marelui dorsal. Daca apucati bara cu palmele orientate in spate putin distantate va lucrati bicepsii, iar cu palmele in fata larg distantate lucrati muschii spatelui. Faceti pauza intre exercitii, nu trebuie sa va fortati, va odihniti o leaca. Tractiunile pentru spate sunt mai dificil de realizat, solicitati ajutorul cuiva pentru a va ridica. Bara de tractiuni o gasiti in sala de forta, dar o puteti cumpara si din magazinele de specialitate pentru a o utiliza acasa. Economisiti astfel timp si bani.

Magazinul online SportApel.ro va pune la dispozitie diverse modele de bara tractiuni simplu de montat si utilizat. Incearca acum pe http://www.sportapel.ro/.

Sursa: www.sportapel.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu