Blog de promovări online

marți, iulie 08, 2014

Bosch organizeaza cea mai spectaculoasa vizionare a finalei Campionatului Mondial de Fotbal!

Prinde faza electrizanta
Divizia de Scule Electrice a concernului german Bosch organizează duminică, 13 iulie, începând cu ora 18.00, pe stadionul de atletism Lia Manoliu, o seară electrizantă de fotbal și distracție dedicată clienților și partenerilor, pasionați de fotbal și de scule electrice. Invitatul de onoare al evenimentului este legendarul portar Helmut Duckadam. 

Alături de Helmut Duckadam, peste 1.000 de parteneri și clienți Bosch vor intra în atmosfera meciului pe ritmuri braziliene, susținute de formația Mandinga și cu defilări de samba, iar încălzirea o vor face prin diversele campionate de înșurubat-viteză, penalty-uri înscrise cu mașinile de curățat cu presiune, șuturi la țintă, foosball și multe alte probe de dibăcie și talent fotbalistic. Marea finală a Campionatului Mondial de Fotbal, proiectată pe 3 super-ecrane, unul dintre ele fiind mai mare decât o poartă de fotbal, va asigura pentru împătimiții de fotbal și de scule electrice o vizionare de neuitat a meciului momentului.

Evenimentul, construit în jurul finalei Campionatului Mondial de Fotbal, este parte din campania ”Prinde Faza electrizantă!” și reprezintă o continuare a tradiției Bosch de a celebra marile momente fotbalistice mondiale alături de partenerii, clienții pasionați de bricolaj, dar și cu persoanele care lucrează cu sculele profesionale Bosch, zi de zi, pe șantierele din România.

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu