Blog de promovări online

marți, iulie 24, 2012

Hai sa aducem Romania acasa!

Hai sa aducem Romania acasa
Dupa cum stiti probabil, a 30-a editie a Jocurilor Olimpice se va desfasura la Londra, Marea Britanie, in perioada 27 iulie - 12 august 2012, iar Londra va deveni cu aceasta ocazie primul oras din istoria moderna care organizeaza Jocurile Olimpice de vara pentru a treia oara, dupa cele din 1908 si 1948.

Imbucurator este faptul ca la aceasta editie a Jocurilor Olimpice, din cei 10.500 de sportivi participanti, veniti din 146 de tari, 104 sunt romani. Asta inseamna un procent de aproximativ 1%, ceea ce nu este deloc rau, mai ales cand stim cu totii conditiile precare in care se pregatesc sportivii romani.

Si aici doream sa ajung de fapt cu discutia. Acesti 104 sportivi merita toate felicitarile si aprecierile noastre pentru faptul ca s-au calificat in cea mai mare competitie sportiva mondiala, in conditiile in care nu au beneficiat mereu de cele mai bune conditii de pregatire. De aceea trebuie sa fim alaturi de ei pe toata durata competitiei, sa ii incurajam si indiferent de rezultatele obtinute, sa avem curajul sa ii aplaudam, pentru ca stim cu totii ce obicei urat avem multi dintre noi in ultimul timp, sa ne fluieram si injuram conationalii atunci cand obtin rezultate mai slabe.

Pentru ca tot vorbeam de conditiile sportivilor in Romania, mai sunt si persoane in aceasta tara care tin la sportul romanesc si il sprijina. Putem vorbi aici de brandul romanesc Gerovital, care isi arata sustinerea fata de valorile romanesti, devenind astfel sponsor principal al Echipei Olimpice a Romaniei. Mai mult decat atat, Gerovital a oferit tuturor posibilitatea de a se implica direct în sustinerea Echipei Olimpice a Romaniei directionand 1% din valoarea produselor vandute in perioada 14 octombrie – 14 decembrie 2011 si in perioada 1 iunie – 12 august 2012 catre pregatirea echipei nationale pentru Jocurile Olimpice de la Londra din 2012.

Gerovital Romania a lansat chiar si un site cu aceasta ocazie, este vorba de www.aducemromaniaacasa.ro, prin care isi arata sustinerea fata de valorile romanesti dar si campania promotionala AUR, ARGINT SI UN BRONZ PERFECT”, pe www.sun.gerovital.ro, care se va desfasura in perioada 1 iunie - 12 august 2012. In cadrul acestei campanii, produsele de plaja din gama Gerovital Sun (Ulei Bronzant, Ulei Bronzant Protector SPF6, Emulsie Plaja SPF10, Emulsie Plaja SPF15, Lotiune Plaja SPF20, Emulsie Plaja SPF30, Emulsie Protectoare Copii SPF30, Crema Ultraprotectoare SPF50, Crema Anti-Imbatranire Fata SPF50, Lotiune Calmare Arsuri Solare, Lapte Reparator Dupa Plaja, Emulsie Autobronzanta, Ulei bronzant regenerant SPF10 si Crema bebe SPF50) va pot aduce medalii de aur si de argint.

Daca Gerovital Romania sustine financiar sportivii romani care participa la Jocurile Olimpice de la Londra, eu ii sustin prin intermediul acestui blog, promovand imaginea lor si a sportului romanesc in general.

Pentru cei care doriti sa sustineti la randul d-voastra sportivii romani la jocurile olimpice, puteti folosi Harta Suporterilor (http://www.facebook.com/farmec.company) si contul de twitter – (https://twitter.com/#!/farmec).

Hai Romania!

Un comentariu: