Blog de promovări online

miercuri, iulie 25, 2012

Seria de trei concerte Directia 5 de la Hotel Vega din Mamaia ia startul pe 28 iulie

Directia 5
Primul concert Directia 5 de la Hotel Vega are loc sambata, 28 iulie, pe terasa Restaurantului Akolade, incepand cu orele 21:00. Rezervarile pentru oricare dintre cele trei concerte Directia 5 programate in aceasta vara se fac la adresa sales@hotelvega.ro

Hotel Vega si-a obisnuit oaspetii ca in fiecare an si mai ales pe parcursul celor aproape 4 veri de la deschidere sa gazduiasca concerte ale unor nume consacrate din muzica romaneasca, precum Stefan Banica Junior, Mandinga, Petre Geambasu Band sau Berti Barbera.

In aceasta vara, Directia 5 a reprezentat o alegere fireasca, mai ales intr-un moment, definit chiar de catre membrii formatiei, "cel mai natural moment artistic al trupei".

Directia 5 este una din formatiile de top din Romania de mai bine de doua decenii. Cu peste 25 albume de studio si compilatii live de la infiintarea trupei, Directia 5 implineste 21 ani de activitate muzicala in 2012.

Componenta trupei este formata din: Marian Ionescu (chitara bass si fondatorul formatiei), Cristi Enache (voce), Nicu Damalan (chitara) si Marius Keseri (tobe). Cunoscuti pentru versurile lor si pentru ritmurile calde, membrii trupei au la activ peste 2000 de concerte si experienta care vine odata cu o asemenea performanta la activ.

Pe langa cele trei concerte Directia 5 programate in aceasta vara la Hotel Vega in zilele de 28 iulie, 8 si 18 august, colaborarea s-a extins si in sensul inregistrarii a doua compilatii unicat, "Vega Exclusive Collection" si "The Sound of Vega", care vor fi daruite clientilor fideli ai hotelului pe parcursul acestui an.

Despre S.C. VEGA TURISM S.A.
Modernizat complet in vara anului 2008 si clasificat la categoria 5 stele, hotelul Vega si-a propus un proiect ambitios, acela de a redefini calitatea serviciilor hoteliere la nivel national si de a se alinia la cele mai inalte standarde internationale. In acelasi an, plaja Vega a obtinut certificarea calitatii Blue Flag, fiind singura plaja din Romania care detine aceasta distinctie. Cu eforturi sustinute si investii pe masura, Hotelul Vega devine in primavara anului 2009 primul hotel din Romania certificat Eco-Hotel Management System iar pana la finele aceluiasi an obtine certificarea pentru sistemul de management al sigurantei alimentului, ISO 22000 si implementeaza sistemul de management al calitatii ISO 9001:2008. In completarea portofoliului serviciilor de cinci stele, Hotelul Vega lansează in vara anului 2010 un nou pachet de servicii turistice, croaziere pe Marea Neagră cu velierul Adornate.

Sursa: www.hotelvega.ro

Un comentariu:

  1. Frumos. Pacat ca nu pot ajunge luna asta la mare. Mi-ar fi placut sa ajung la concertul lor :X

    RăspundețiȘtergere