Blog de promovări online

marți, august 09, 2016

JYSK Romania deschide cel de-al 38-lea magazin din tara in Craiova

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugurează cel de-al 38-lea magazin din țară la Craiova. Cu o suprafață totală de peste 1100 mp, magazinul JYSK Craiova va fi inaugurat pe 11 august, în incinta Electroputere Parc, Calea București nr. 80, începând cu ora 08.00. 

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugurează cel de-al 38-lea magazin din țară la Craiova. Cu o suprafață totală de peste 1100 mp, magazinul JYSK Craiova va fi inaugurat pe 11 august, în incinta Electroputere Parc, Calea București nr. 80, începând cu ora 08.00.   

„Ne aflăm într-o permanentă expansiune, atât pe plan internațional, cât și local. De la începutul anului și până acum am deschis deja 9 magazine în toată țara, JYSK Craiova fiind cel de-al 10-lea magazin deschis în 2016. Craiova este un oraș foarte important pentru noi, încă din anii trecuți am primit semnale din partea locuitorilor de aici, care așteptau cu nerăbdare să ajungem la ei în oraș. Au făcut cunoștință cu produsele noastre mai întâi prin intermediul magazinului online și știm că își doreau să aibă poată achiziționa și să poată vedea gama noastră de produse și într-un magazin fizic. Începând cu 11 august, îi așteptăm în JYSK Craiova pe toți cei care își doresc produse de calitate, cu design modern și atractiv. Consilierii noștri de vânzări sunt pregătiți să le răspundă la întrebări și să îi sfătuiască dacă au nevoie de informații privind cele mai potrivite produse pentru casă”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

Inaugurarea JYSK Craiova va fi sărbătorită printr-un eveniment special. În ziua deschiderii, 11 august, începând cu ora 08.00, clienții vor fi așteptați  cu un mic dejun delicios format dintr-o cafea bună și energizantă și un croissant delicios. În plus, vor avea parte de multă distracție și oferte speciale de nerefuzat. Primii 150 de cumpărători care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din spumă cu memorie, pernele fiind una dintre categoriile de bază ale brandului JYSK, companie recunoscută pentru calitatea produselor destinate somnului.   

“Magazinul JYSK Craiova era de mult timp în planurile noastre de expansiune. Ne bucurăm că am ajuns în sfârșit aici și că le putem oferi locuitorilor din Craiova produse scandinave pentru casă și grădină și prin intermediului unui magazin fizic, pe lângă cel online. Ne-am pregătit îndelung pentru inaugurare și îi așteptăm pe clienți cu o mulțime de oferte și cu o selecție  de produse de calitate pentru casele lor.”, a declarat Raluca Gherghe, managerul magazinului.

Despre JYSK
JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 41 de țări, prin peste 2200 de magazine, majoritatea în țări europene, și numără un total de aproape 19.000 de angajați.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2016, grupul danez aniversează 37 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează un spectru larg de mărfuri casnice la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza "Sleeping and Living", magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilă sau aparate de iluminat și până la lenjerii de pat, perne, fețe de masă sau șervețele.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 38 magazine, în București, Arad, Baia Mare, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Satu Mare, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

Pentru mai multe informaţii, reprezentanții presei pot lua legătura cu:
NUME : IRAIDA PAIUC
FUNCȚIE : MARKETING MANAGER JYSK ROMANIA
E-MAIL : ipa@JYSK.com

Despre JYSK Romania SRL
JYSK GROUP îşi are rădăcinile în Scandinavia: Primul magazin s-a deschis în Danemarca în 1979. În prezent, JYSK GROUP are peste 2,200 de magazine şi 19,000 de angajaţi în 37 de ţări. În Germania şi Austria se numesc Dänisches Bettenlager - iar JYSK în restul ţărilor. JYSK GROUP doreşte să-şi facă simţită prezenţa peste tot în lume, având oferte excelente pentru fiecare. Fondatorul şi proprietarul JYSK GROUP este Lars Larsen. Cifra totală de afaceri a LARS LARSEN GROUP este de 3.1 milioane euro.

Sursa: Comunicatedepresa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu