Blog de promovări online

miercuri, august 17, 2016

Beneficiile tencuielilor decorative Baumit

Beneficiile tencuielilor decorative Baumit
Auzim tot mai des ca prima impresie conteaza. Cand vine vorba despre o cladire, prima impresie este data de aspectul fatadei. Fatada reflecta personalitatea proprietarului, de aceea este important ca acesta sa acorde exteriorului cel putin aceeasi grija ca si interiorului. Insa de cele mai multe ori toata atentia locatarilor se focuseaza pe decorarea si amenajarea interiorului, neglijandu-se un lucru simplu: nu oricine ajunge sa priveasca inauntrul unei cladiri, insa cu siguranta oricine poate vedea exteriorul.

Mergand mai departe de aspectul vizual, o tencuiala decorativa are si rolul de a proteja cladirea respectiva. Cum pot fi combinate cat mai eficient cele doua beneficii majore? Simplu: prin utilizarea unor tencuieli decorative de inalta calitate cum sunt tencuielile decorative colorate Baumit. Tencuielile Baumit sunt rezistente la razele solare, vant si ploaie, factori ce afecteaza in mod obisnui orice tip de fatada.

Cum mentionam anterior, acest tip de tencuieli nu mai indeplineste de multa vreme doar un rol pur estetic, tocmai de aceea este necesara o lista a beneficiilor tencuielilor decorative Baumit, cel putin a celor principale care le recomanda:

Paleta extrem de mare de culori disponibile – 888 de nuante (pastel sau inchise) ofera nenumarate optiuni proprietarilor ce isi doresc o fatada atragatoare si protejata eficient. Clasic sau modern, neutru sau jucaus, oricare ar fi stilul droit, exista o solutie in paletarul Baumit.

Culoare rezistenta pentru vreme indelungata – spre deosebire de alte tencuieli care sufera sub actiunea razelor solare si a intemperiilor, tencuielile decorative Baumit se caracterizeaza prin pigmenti ce permit culorii sa reziste mai mult.

Produsele sunt gata pentru utilizare – gama de tencuieli decorative Baumit cuprinde produse gata preparate, tot ce va ramane este sa le folositi cu incredere. Din gama tencuielilor gata preparate amintim: Baumit NanoporTop, Baumit SilikonTop, Baumit SilikatTop, Baumit GranoporTop.

Permit peretilor sa respire – pentru o casa sanatoasa este important ca peretii sa respire, iar tencuielile Baumit permit acest lucru gratie permeabilitatii la vapori.

Sunt economice – avand in vedere ca tencuielile decorative Baumit au o durata mai mare de viata si nu trebuie refacute la intervale scurte si tinand cont de capacitatea de autocuratare a acestora se poate afirma ca puteti economisi considerabil daca alegeti sa folositi aceste tencuieli. Nu doar ca nu veti mai achizitiona curand alte produse, dar si pe partea de cheltuieli de intretinere veti economisi bani.

Un lucru extrem de important in luarea deciziei de achizitionare a unei tencuieli decorative este sa o poti gasi pe cea potrivita pentru a finisa fatadele unde exista sisteme termoizolante. Pentru sisteme termoizolante de este nevoie de fatade cu anumite caracteristici. Tencuielile Baumit indeplinesc cele mai inalte standard de calitate si sunt adecvate sistemelor termoizolante Baumit. Concret, pentru fiecare dintre acestea exista finisajul potrivit.

BAUPRO furnizeaza pe piata romaneasca produsele Baumit, oferind astfel solutii eficiente si la preturi competitive. Iar toamna aceasta BAUPRO isi intampina clientii cu oferte de nerefuzat la tencuieli decorative. Intre 15 august si 15 noiembrie se desfasoara campania Toamna fatadelor BAUPRO. Ce inseamna asta? Produse de top la preturi reduse. Profitati de promotia BAUPRO!

Sursa: Comunicatedepresa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu