Blog de promovări online

miercuri, august 08, 2018

Cine este tipa?

Sandale argintii Guess Jeans
Foto: Answear.ro
Ajunsesem la mare de cateva zile si pot sa spun ca ma simteam excelent. Vremea era perfecta, apa minunata, serviciile hoteliere de nota 20. Normal, am inceput sa imi etalez tinutele de plaja, adica costumele de baie. Totul se desfasura in parametrii normali.

Dar intr-o zi, totul s-a schimbat datorita unui costum. Am uitat sa va spun ca, cu o spatamana inainte de a pleca la mare, am facut cateva achizitii de pe Answear. In primul rand, mi-am luat o pereche de sandale argintii, extrem de frumoase, de la Guess Jeans. Apoi mi-am achizitionat si un costum de baie intreg de pe answear.ro, modelul Dawn to Dusk, de la Seafolly. Produsele de la Answear sunt extrem de bune din punct de vedere al calitatii, preturile sunt accesibile si sunt originale, de la brand-uri de renume in intreaga lume.

Intorcand-ma la ziua cu pricina, imi pusesm de dimineata acest costum negru si extrem de sexy si mi-am facut aparitia pe plaja. Acolo m-am intalnit cu un prieten mai vechi din copilarie care ajunsese de vreo doua zile la mare si se cazase undeva in apropiere de locul unde statem eu. Am vorbit cateva minute dupa care un tip super atragator, cu parul lung si negru, l-a strigat. Acesta s-a dus la el si am auzit, fara sa vreau, ca tipul misterios l-a intrebat: “Hei, cine este tipa? Imi faci cunostinta cu ea?”. Prietenul meu a venit si ne-a facut cunostinta. A fost dragoste la prima vedere. Mi-a spus ca venea de doua zile in acel loc dar nu ma vazuse. Insa, nu a putut sa isi ia ochii de la mine in momentul in care am aparut purtand acel costum de baie.

De atunci totul s-a schimbat. Am gasit dragostea si totul datorita unui costum special. Am continuat sa imi comand imbracaminte si accesorii de la Answear pentru ca, dragostea trebuie si intretinuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu