Blog de promovări online

vineri, decembrie 30, 2011

Bijuterii ale sufletului

Inele de logodna
Foto: www.diamante.ro
Afirm în mod cert faptul că nu suntem existenţe singulare pe acest pământ şi că suntem creaţi – atât biblic, cât şi structural – să ne desfăşurăm şi să ne construim viaţa – de la o anumită vârstă – în jurul conceptului „doi”. Atunci este momentul în care doreşti să certifici şi să împarţi existenţa ta alături de cea pe care o iubeşti.

În accepţia mea, inelul de logodna reprezintă primul pas pe care îl facem în scopul autentificării iubirii.

Stigmatul iubirii poate fi concretizat, prin a-i dărui persoanei iubite, un inel de logodna, iar, dacă perioada logodnei este benefică, materializarea logodnei este posibilă prin verighetele purtate de cei doi de-a lungul vieţii.     

Precum parfumul şi savoarea unei cafele de calitate superioară, inelul de logodna trebuie ales cu atenţie şi în funcţie de personalitatea celei ce îl va purta şi, bineînţeles, îl va respecta.

Indiferent că sunt din aur, din argint sau din platină, fie că în structura acestora ar fi un diamant sau o piatră preţioasă, aceste inele de logodna şi verighete sunt bijuterii speciale, purtate constant, ce înseninează, aduc zâmbetul pe buze şi re-trezesc amintiri plăcute de fiecare dată, când le priveşti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu