Blog de promovări online

miercuri, februarie 08, 2012

AJUTA-L PE RADU STEFAN CHIRICA! Arata ca ai inima mare!

Radu Stefan Chirica
Poveste de viata...

Ma numesc Radu-Stefan si am hotarat sa intru in viata parintilor mei dupa o lunga asteptare, pentru ca bucuria lor sa fie inzecita atunci cand le voi tipa prima oara in urechi...si ziua aceea a fost 11 decembrie 2009. Asa aratam eu atunci...

Timpul a trecut, m-am bucurat de prima aniversare si incepeam sa descoper lumea din jurul meu. Toata ziua chicoteam, faceam mici prostioare si eram desigur, adevarata comoara a parintilor mei. Asa aratam la un anisor...

Primul an de griji si emotii pentru parinti trecuse si iata ca ma indreptam spre al doilea...

...care daca stiam cum va fi sau ce tragedii aduce as fi facut ceva...ceva ce sa le arate parintilor ca boala incepea sa se cuibareasca in sufletelul meu si poate alta era soarta mea acum...dar din pacate exista o parte din destin pe care nu o putem influenta. Petrecerea pentru cei doi anisori ai mei fusese amanata pentru o alta data calendaristica... Asa aratam la doi anisori...

Pana acum a fost POVESTE...de aici incolo totul e COSMAR.

Totul a inceput pe 22 decembrie 2011 cand am fost internat pe un diagnostic de hernie inghinala dreapta si dupa multe peripetii s-a hotarat a se interveni chirurgical in ziua de 13 ianuarie 2012. Parintii au primit primul soc: sarcom cu celule mici albastre cu indice mitotic ridicat iar testele de imunohistochimie orienteaza diagnosticul spre o tumora cu celule mici rotunde polifenotipica. Dupa mai bine de trei saptamani nu aveam un diagnostic cert pentru ca sistemul medical romanesc este dezastruos si deficitar.

Azi, 7 februarie 2012, am primit un prim raspuns din Germania: diagnostic sarcom Ewing extraosos, urmand a fi completat de rezultatele de biologie moleculara.

Parintii nu isi revin din primul soc ca le incaseaza succesiv pe celelalte: lipsa unor citostatice din protocolul pe boala, incapacitatea sistemului medical de a face schema completa de tratament (radioterapie), etc.

Printre altele, parintii au inteles ca in viata nu e important sa ai carti bune ci sa le joci bine pe cele pe care le ai, dar pentru asta avem nevoie de fiecare dintre voi.

Asa arat eu acum...

Stiu, sunt complet schimbat...dar mi-am propus sa recuperez ce am pierdut, mi-am propus si VREAU sa traiesc, dar pentru reusita mea am nevoie de voi, pentru ca salvarea mea e undeva la una din clinicile din Franta, Austria sau Germania si depinde de suma de 150.000 euro.

Putinul fiecaruia dintre voi inseamna mult pentru mine, iar cu cat strangem mai repede acesti bani cu atat mai mult am sanse la viata. Salvarea mea sta in mainile voastre.

Sunt sigur ca parintii vor gasi o cale prin care sa va multumeasca din suflet pentru tot sprijinul acordat. Si tot la fel de sigur sunt ca voi avea ocazia sa-mi aniversez ziua cand voi implini trei anisori si-o sa va trimit un zambet tuturor.

DOAMNE AJUTA!


Link catre cazul detaliat: http://radustefanchirica.blogspot.com/

Sursa: www.radustefanchirica.blogspot.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu