Blog de promovări online

vineri, februarie 10, 2012

Lasa-ti copilul sa invete in joaca cu dragoni.ro!

Dragoni.ro
Putini parinti au timpul si rabdarea sa verifice ce este sigur , placut si constructiv pentru copiii lor. Dragoni .ro este o lume de joacă şi de învăţare experienţială ce a fost dezvoltată de către specialistii EduFun la nivel international . Astfel, copiii se pot juca intr-un mediu sigur si protejat, iar parintii vor primi rapoarte clare cu privire la activitatea celor mici.

Cele doua personaje care ajuta copiii sa-si petreaca timpul într-un mod constructiv sunt Ado si Ada , doi dragoni nazdravani si isteti, alaturi de care copiii cu varste de la 3 la 7 ani isi pot exersa cunoştinţele acumulate. In functie de varsta copiilor si nivelul jocurilor, specialistii dragoni.ro au dezvoltat doua lumi: de la 3 la 5 ani si de la 5 la 7 ani, unde cei mici isi pot dezvolta abilităţile si au acces la mai multe informaţii structurate, astfel încât să le asimileze extrem de usor. Lumile diferite de învăţare garantează faptul că fiecare copil se va putea juca cu plăcere şi va obţine cunoştinţele de bază, cele mai importante, în concordanţă cu varsta si abilităţile sale.

Dragoni.ro oferă peste 80 jocuri în subiecte variate ca: limba engleză, logică, muzică, dezvoltarea creativităţii, calcule matematice, vocabular sau competenţe lingvistice. Toate jocurile au fost dezvoltate astfel încât să pună la încercare modul de gândire al copilului. Echipa din spatele conceptului dragoni.ro este formată din educatori şi psihologi din domeniul psihologiei cognitive, atât din România, cât şi din străinătate. Misiunea lor principală a fost să transforme conţinutul educaţional pentru aceste grupe de vârstă într-un material cât mai atractiv.

Ca noutate, Dragoni.ro oferă posibilitatea părinţilor de a se implica în procesul de învătare al copiilor. În timpul jocului, sistemul află date despre progresul copilului şi nivelul lui de învăţare, preferinţele sale şi rezultatele obtinute. Ulterior, toate datele sunt procesate si raportate structurat parintilor. Acest avantaj unic le oferă posibilitatea de a fi implicaţi şi chiar de a dirija procesul de învăţare al copilului lor.

De ce să lasi copilul tau pe www.dragoni.ro? În ziua de azi, copiii sunt expuşi la informaţii cu un conţinut mai mult sau mai puţin potrivit vârstei lor. Ţinând cont de faptul că timpul pe care părinţii îl au la dispoziţie pentru a-l petrece cu aceştia este în scădere, importanţa de a fi implicaţi în lumea copiilor noştri devine crucială.

Dragoni.ro este un mediu nou care combină implicarea părinţilor cu procesul de învăţare al copiilor! Pe de o parte copiii se distrează în timp ce învaţă, iar pe de alta, părinţii sunt implicaţi şi au o influenţă foarte mare asupra învăţării şi conţinutului pe care copiii îl primesc.

Despre SC EDUFUN GLOBAL SRL
Echipa Edufun are o experienta de 10 ani in invatarea experientiala. Noi muncim din greu pentru a produce continut care imbogateste metodele de invatare din convingerea ca una dintre cele mai bune metode de a te asigura ca vei pastra ceea ce ai invata este de a crea o experienta pe termen lung ce leaga informatiile de procesul de invatare. In zilele noastre, lumea se schimba si evolueaza cu o viteza foarte mare, rezultand ca avem nevoie de ajustari frecvente si schimbari in toate aspectele vietii noastre. Chiar si acasa, obiceiurile noastre de consum se schimba constant si intotdeauna trebuie sa privim inspre noile tendinte.

Conceptul de invatare EDUFUN este acela de a oferi o experienta unica accesibila tuturor prin schimbarea modului traditional de invatare si crearea unui nou proces de invatare. Invatarea experientiala este esentiala pentru cresterea motivatiei si crearea unui potential de invatare, dar si pentru a crea o gandire independenta si flexibila.Poate reprezenta o provocare si deschide o lume complet noua de explorare.


EDUFUN dezvolta si promoveaza proiecte cu caracteristici educationale cu caracteristici placute si distractive pentru copii si adulti. Aceste proiecte au fost realizate in colaborare cu mai multi factori cum ar fi asociatii, agentii guvernamentale si societati comerciale.

Astazi EDUFUN functioneaza in mai multe tari din lume si isi va extinde activitatile si in alte tari europene, cat si in Statele Unite ale Americii.


Sursa: www.dragoni.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu