Blog de promovări online

joi, martie 15, 2012

Ambalaje profesionale de la Propack

Ambalaje
Foto: www.propackambalaje.ro
Toata viata nu facem decat sa adunam lucruri. Fie ele mici sau mari, le depozitam in casa pe unde gasim loc (in dulap, in biblioteca, in boxa, in pod, etc.). Pentru a le pastra in bune conditii avem nevoie de ambalaje pentru depozitare.

Vrem sa trimitem un colet unui prieten, avem nevoie de ambalaje.

Avem o firma care produce bunuri pentru piata de consum, avem nevoie de ambalaje.

Dar de unde sa ne procuram atatea ambalaje? J

Si uite ca vine solutia…J

Ambalaje
Foto: www.propackambalaje.ro 
SC PROPACK SRL din Sebes este o companie fondata in anul 2008, este unul dintre cei mai mari producatori de ambalaje din Romania si cel mai mare producator de ambalaje din carton din judetul Alba.

Oferta variata de produse face din Propack un leader important in domeniul producerii de ambalaje.

Propack Srl este una dintre cele mai importante companii autohtone producatoare de ambalaje din carton ondulat sul si placi din carton ondulat in 3 straturi, 5 straturi si in 7 straturi, cutii pliante clasice, cutii telescopice, si cutii tip mapa, cutii glisante si cutii rigide, cutii gata lipite si accesorii interioare.

In peisajul actual al producatorilor de ambalaje de pe piata romaneasca sunt prezenti si apreciati prin calitatea produselor, seriozitatea in relatiile cu partenerii (dintre parteneri putem enumera Albalact si Dacia Plant de exemplu) si prompitudinea cu care raspund clientilor.

Cereti o oferta de pret si veti fi incantati sa primiti ambalaje de calitate la un pret excelent.

Sursa: www.propackambalaje.ro

8 comentarii: