Blog de promovări online

sâmbătă, martie 10, 2012

De la auto-cunoastere la auto-conducere

Masinute electrice
Personalitatea copilului cunoaste o dezvoltare rapida dupa varsta de doi ani. De acum e suficient de mare sa ia primul contact cu lumea auto.
 
Automobilul familiei il fascineaza inca de cand privea cu atentie luminitele care se aprindeau pe bord, din scoica in care statea pe bancheta din spate. De atunci a inceput sa cunoasca si el secretele masinii, chiar daca tu nu ti-ai dat seama de asta. Iar acum vrea sa o conduca, daca s-ar putea chiar de azi.

Pentru tine, parintele lui, nu exista nimic care sa nu se poata cand vine vorba de copilul tau. Iar ceea ce cauti tu se gaseste intr-o gama destul de variata in magazinul nostru.

Aici ai o sectiune speciala dedicata in exclusivitate masinutelor si motocicletelor electrice pentru copii. Cu acumulatori de 6 sau 12 V, cu una sau doua viteze, cu telecomanda sau fara, masinutele electrice reprezinta copii ale unor modele reale, sunt fabricate de producatori renumiti, si sunt destinate atat pentru fetite cat si pentru baietei. Masinutele sunt echipate cu lumini, acceleratie si frana, au centura de siguranta si volan demontabil. Acumulatorul este dotat cu un incarcator de priza. Aceste produse se adreseaza copiilor cu varste de la 2 la 8 ani si pot atinge o viteza maxima de pana la 7km/h. Sarcina maxima admisibila este 35kg si au dimensiuni cuprinse intre 52 x 78 x 62 cm si 135 x 82 x 67. Autonomia este de aproximativ 1 ora, iar greutatea variaza intre 7 si 21 kg in functie de model.

Pentru cei pretentiosi, unele modele reprezinta la scara redusa modele consacrate in lumea automobilelor si au in dotare claxon electric, schimbator de viteze ,canapea cu doua locuri si telecomanda pentru a putea fi controlate de parintele supraveghetor.

De asemenea, in aceeasi sectiune dedicata de pe lumeacopiilor.com.ro puteti gasi o gama variata de motociclete electrice pentru copii, care pot avea printre dotari muzica, siguranta fuzibila de protectie, mers inainte si inapoi, acceleratie si frana pe aceeasi pedala, sirena politiei sau a salvarii si chiar doua motoare.

Asa ceva n-a vazut nici Top Gear!

Despre Lumea Copiilor
Societatea noastra sc Efalia srl e unul dintre primii si cei mai cunoscuti distribuitori de jucarii si articole de plaja din tara. Ne-am preocupat incontinuu de diversificarea gamei de produse si de imbunatatirea calitatii produselor comercializate, reusind sa ne impunem in piata cu un raport calitate-pret greu de egalat.Produsele se comercializeaza atat in cadrul retelei de distributie locale in Dobrogea cat si la nivel national prin magazinul online http://lumeacopiilor.com.ro/

Sursa: www.lumea copiilor.com.ro

Un comentariu: