Blog de promovări online

sâmbătă, mai 05, 2012

Ce hosting folosesti pentru blog-ul tau?

TLH
Foto: www.tlh.ro
Daca acum 10 ani discutiile dintre prieteni se rezumau la intrebari de genul “Ce film ai mai vazut la televizor?”, “In ce local ai mai iesit in week-end?”, “Cu cine te-ai mai intalnit la discoteca?”, etc., acum o intrebare foarte la moda este “Ce hosting folosesti pentru blog-ul tau?”.

Dar ce inseamna de fapt cuvantul hosting?
Gazduirea web (in engleza: web hosting) este un serviciu oferit atat companiilor cat si persoanelor particulare, care le permite acestora sa isi publice un site web in Internet - sa il pună la dispozitie in web "vizitatorilor", online. Furnizorul acorda clientului spatiu de memorare pe un server conectat la Internet si de obicei aflat fizic intr-un centru de calcul. Deseori furnizorul:
  • aloca fiecarui site web gazduit si câte un nume de domeniu web unic.
  • pune la dispozitie clientului nu numai spatiul de stocare necesar site-ului, dar chiar un intreg server (virtual) inclusiv sistemul sau de operare. (Wikipedia)
Numarul blog-urilor din Romania a crescut foarte mult in ultimul timp, conform Zelist.ro existand la momentul actual nu mai putin de 63.566 de blog-uri. Aceasta crestere a generat binenteles si cresterea cererii de gazduire web pentru acestea, care a condus la randul ei si la cresterea ofertelor de hosting.

Si uite asa vorbim astazi din ce in ce mai mult despre serviciile de gazduire web. O oferta foarte atractiva vine de la Top Level Hosting, care ofera “servicii profesionale de gazduire web si inregistrare domenii pe servere din Romania”. Prezenta TLH  in unul din cele mai bune Datacentere din Bucuresti-Romania ne ofera avantajul unui timp de acces la website foarte scazut, pe scurt o incarcare rapida indiferent de marimea paginilor blog-urilor noastre.

Hosting-ul fiind rezolvat, nu ne ramane decat sa postam continut cat mai des si de calitate. Spor la scris!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu