Blog de promovări online

marți, mai 29, 2012

Cea mai eficienta si ieftina metoda de promovare a unui site (blog) este optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO)!

Articole Sponsorizate
Inainte de a incepe “aventura” de a crea un blog (si credeti-ma ca este o aventura, presarata cu multa munca si mult timp pierdut), nefiind inca bine informat, am crezut ca o idee buna colaborata cu un design simplu si eficient ma pot conduce la un mare succes (in cazul de fata, www.autovital.ro). Abia dupa cateva luni bune de munca, aveam sa revin cu picioarele pe pamant si sa realizez ca lucrurile nu sunt chiar atat de simple.

Dar ce m-a readus totusi la realitate si m-a trezit dintr-un vis parca prea frumos? Vizitele unice pe blog, care din pacate nu vin doar batand din palme. Am realizat ceea ce cred ca ati realizat si d-voastra, faptul ca la momentul de fata sunt foarte multe site-uri si blog-uri, care acopera practic cam toate domeniile posibile si imposibile, fiind practic din ce in ce mai greu sa iesim in fata cu site-urile (blog-urile) noastre.

Daca acum cativa ani buni poate era suficient sa ai un site (blog) cu un design simplu si un continut relativ modest pentru a fi in fata, acum lucrurile stau cu totul altfel. Pentru a reusi cu un site (blog), trebuie sa indeplinim cateva conditii de baza:

-sa avem un continut de calitate;
-sa avem un design atragator;
-navigarea pe acesta sa fie cat mai simpla si usoara,

dar mai ales sa avem un site (blog) cat mai bine promovat.

Iar cea mai eficienta si ieftina metoda de promovare a unui site (blog) este optimizarea pentru motoarele de cautare (SEO).

SEO (Search Engine Optimization) inseamna optimizarea unui site (blog) pentru motoarele de cautare, mai exact arta de a optimiza un site (blog) sau o pagina web pentru a-i creste pozitia in motoarele de cautare.

De-a lungul timpului, cresterea numarului de site-uri (blog-uri) a condus la aparitia motoarelor de cautare gen Google,YahooBing, etc, iar apoi marirea frecventei utilizarii acestora din urma a condus la necesitatea optimizarii site-urilor pentru a iesi cat mai in fata in cautari.

Pentru optimizarea un site (blog) este de preferat sa apelam la serviciile unei firme specializate. Astfel putem incepe sa avem vizitatori din ce in ce mai multi, iar cresterea numarului de vizitatori stim bine ca ne poate aduce succesul mult dorit!

Mult succes tuturor!

Un comentariu:

  1. Ai foarte mare dreptate. Dar si apeland la serviciile unei firme, tot trebuie sa aloci foarte multi bani promovarii.

    RăspundețiȘtergere