Blog de promovări online

duminică, mai 13, 2012

Gandurile noastre sunt deja la mare!

Cazare Eforie Nord
Foto: www.cazareeforienord.org
Incet dar sigur, ne apropiem de anotimpul preferat de majoritatea romanilor: VARA! Nici nu a inceput bine sa se incalzeasca afara si deja am inceput sa ne gandim la concediu si la destinatia din acest an. Un lucru este cert: vom merge la mare! In privinta destinatiei, inca mai stam putin pe ganduri, dar nu pentru mult timp, deoarece va trebui sa ne facem rezervarile din timp.

Chiar daca mai avem inca de invatat destul de multe lucruri la capitolul „cum sa facem turism de calitate”, cautam in continuare ofertele din Romania. Si daca stam bine si ne gandim, este normal sa cautam destinatia concediului intai la noi in tara. O statiune pe care putem sa o luam serios in considerare este Eforie Nord. Wikipedia o caracterizeaza foarte bine:

“Eforie Nord este o localitate in judetul Constanta, Dobrogea, Romania. Statiunea face parte din Litoralul romanesc. A fost infintata in 1894, cand Eforia Spitalelor Civile din Bucuresti a construit aici un sanatoriu balneoclimateric.

Eforie Nord este a doua statiune ca marime si este situata la 14 km de Constanta. In partea de sud-vest se afla lacul Techirghiol cunoscut pentru proprietatile curative ale namolului astfel ca turismul recreativ se imbina cu cel balnear.

Statiunea are o larga deschidere spre mare si o faleza de peste 30 metri inaltime. Plaja de peste 3 km lungime are si portiuni ce ating 100 m in latime. Un aer de prospetime este dat de cele peste 30 ha de spatii impadurite din statiune.“

Daca va hotarati asupra statiunii Eforie Nord, exista un site foarte interesant, www.CazareEforieNord.org, care ne ajuta sa gasim oferte de cazare la super preturi, incepand de la oferte de cazare la vile (Vila Efor, Vila La Mer, Vila Flory, Vila Catalina, Vila Ad-Ella, Vila Eleonora) si terminand cu oferte de cazare la hotel (Hotel Allegro).

Va doresc anticipat un concediu cat mai placut si sa va bucurati cat mai mult de zilele petrecute la mare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu