Blog de promovări online

marți, mai 15, 2012

Sa trecem la treaba si sa mergem la MARE!

Hotel Dor de mare
Hotel Dor de mare
Chiar daca, din nefericire, a fost mai rece in ultimele zile, asta nu ne-a impiedicat sa ne gandim la dorinta noastra eterna: sa mergem la MARE! Mai mult, am avut timp sa ne informam, stand binenteles in fata calculatorului conectat la internet, despre ce se mai intampla prin statiunile romanesti si ce oferte de concediu se mai ivesc pentru lunile urmatoare!

Uite asa am aflat despre www.cazarecostinesti.org, un site “usor de utilizat, unde sunt afisate oferte de Cazare in statiunea Costinesti, astfel ca, pentru dumneavoastra, provocarea gasirii unui loc de cazare in Costinesti, devine una simpla, deoarece aici se afla oferta cu majoritatea pensiunilor si vilelor din Costinesti care merita atentia dumneavoastra.”

In ceea ce priveste descrierea descrierii statiunii, apelam din nou la Wikipedia: “Costinesti este o localitate-statiune din judetul Constanta, Romania, aflata la tarmul Marii Negre, resedinta a comunei cu acelasi nume. La recensamantul din 2002 avea o populatie de 905 locuitori.

El a evoluat dintr-un mic sat pescaresc (1960) intr-o destinatie de vara, foarte populara printre cei tineri si in special pentru studenti. Un hotel si o serie de complexuri cu vile si bungalouri au fost create in timpul erei comuniste, acestea avand diferite atat la stil cat si la confort. După 1989, o parte din ele au fost modernizate dar au fost construite, in special in partea de nord a statiunii, si o serie de alte hoteluri si vile.”

Revenind la posibilitatile de cazare din Costinesti, site-ul www.cazarecostinesti.org ofera o trecere in revista a celor mai importante vile si hoteluri din zona, practic fiindu-ne imposibil sa nu ne atraga atentia o unitate de cazare mult dorita.

Ca o completare, site-ul se adreseaza si celor care doresc sa ofere cazare in Costinesti. Cu un simplu cont, un utilizator poate sa introduca si sa modifice oricand tarifele, pozele, descrierile si multe alte lucruri.

In concluzie, sa trecem la treaba si sa mergem la MARE! Pentru ca, cazare avem de unde alege!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu