Blog de promovări online

marți, mai 01, 2012

Top 5 aspecte pe care nu trebuie sa le omiti cand vizionezi o locuinta!

IImobiliare
Timpul! Acest inamic al vietii noastre cotidiene. Atunci cand vrei ca viitoarea ta locuinta sa se apropie cat mai mult de cea visata, trebuie sa-ti acorzi timp si sa studiezi cu atentie ofertele pe care le vizionezi.

Dincolo de elementele clasice, foarte multi dintre cumparatori omit cateva aspecte, la prima vedere minore, dar care pot insemna valoare in plus. Si cand ne referim la elementele clasice, mentinam aici: zona in care este situata apartamentul de vanzare, numarul de camere, etajul, dispunerea camerelor, finisaje, pret.

Va oferim mai jos un top al acestor mici aspecte cu valoare mare:
1. lista de cheltuieli. Va poate oferi informatii dincolo de cifrele afisate, legate de bonitatea locatarilor (a viitorilor vecini). N-ai vrea sa te muti intr-un bloc cu multi restantieri!
2. numarul posesorilor de microcentrale de apartament. Cand balanta intre cei care au centrale termice proprii si cei care nu au, se inclina serios in favoarea primilor, acest lucru se traduce in investitii suplimentare pe care vei fi nevoit sa le faci in cel mai scurt timp. Altfel, costurile tale de intretinere vor fi mult mai mari decat ai fi crezut!
3. geamul de la baie. Multi nu remarca lipsa acestuia, desi utilitatea sa este evidenta.
4. orientarea camerelor in raport cu punctele cardinale. Un dormitor cu geamurile spre est si un living cu geamurile spre sud sau spre vest, iti vor oferi lumina naturala in locuinta pe tot parcursul zilei. Si iti doresti acest lucru, nu-i asa?
5. locul de parcare. Fie ca este sau nu inchiriat de la primarie, un loc de parcare este util oricarui posesor de autoturism. Macar posibilitatea parcarii in zona trebuie sa existe pentru a nu transforma in fiecare seara acest lucru simplu intr-o aventura.

Despre autor: Blitz Imobiliare - agentie imobiliara din Cluj Napoca, ce ofera o gama larga de oferte si servicii imobiliare : inchirieri si vanzari apartamente, case-vile, spatii comerciale si terenuri etc.

Sursa: www.blitz-imobiliare.ro 

2 comentarii:

  1. e bine de tinut minte k nu stii cand vei avea nevoie de aceste sfaturi:|

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, multumim, foarte utile informatiile astea, de regula ne limitam doar la suma, daca ne convine sau nu si uitam de celelalte aspecte...

    RăspundețiȘtergere