Blog de promovări online

miercuri, iunie 27, 2012

Sculele electrice si accesoriile Bosch iti aduc super-distractie: concert cu trupa Voltaj, finala Euro 2012, petrecere electrizanta cu mici si bere

concert Voltaj
Divizia de scule electrice Bosch a pregătit o seară electrizantă pentru pasionaţii de fotbal care folosesc sculele electrice şi accesoriile marca Bosch. Peste 500 de persoane care au cumpărat scule electrice Bosch în ultima lună şi au participat la o tragere la sorţi sunt aşteptate duminică, 1 iulie, pe Stadionul de Atletism „Lia Manoliu” din Bucureşti pentru a participa la o seară de neuitat oferită de Bosch. Invitaţii se vor bucura de un concert Voltaj, de un spectacol cu majorete, precum şi de o petrecere electrizantă cu mici şi bere, în cadrul căreia sunt planificate numeroase activităţi sportive, distractive şi de îndemânare, concursuri şi surprize. Astfel, toţi invitaţii vor avea ocazia să intre în atmosfera Campionatului European de Fotbal 2012, urmărind finala acestuia proiectată pe ecrane de dimensiuni mari.

’’Bosch este mereu alături de clienţii săi în cele mai importante momente din viaţa lor. Persoanele care folosesc sculele electrice Bosch fie sunt pasionate de meşterit şi bricolează ca hobby, cu ajutorul sculelor electrice de meşterit marca Bosch, fie lucrează zi de zi pe şantier cu sculele profesionale din gama Bosch. Un lucru care îi uneşte pe toţi clienţii Bosch este pasiunea - pentru meşterit, dar şi pentru muzică şi fotbal. Din acest motiv, am vrut să organizăm o petrecere exclusivistă, care să unească aceste pasiuni – sculele electrice Bosch, muzica bună şi Campionatul European de Fotbal Euro 2012’’, au afirmat reprezentanţii Bosch. Astfel, clienţii Bosch pot intra pe ritmul muzicii cântate de Voltaj în atmosfera Finalei Euro 2012 şi îşi pot face încălzirea printr-un mini-campionat de fotbal inedit, în cadrul căruia se vor organiza mai multe meciuri de fotbal. Pentru calificarea în finală, echipele organizate ad-hoc trebuie să marcheze cât mai multe goluri într-o perioadă dată de timp. Dar nu oricum, ci cu ajutorul maşinilor de curăţat cu înaltă presiune Aquatak de la Bosch. Câştigătorii vor participa la un meci-finală, în urma căruia cel mai bun jucător se va alege cu un premiu surpriză. Atmosfera va fi întreţinută de concertul Voltaj, urmat de proiecţia finalei Campionatului European de Fotbal 2012 pe super-ecrane.

Sursa: Bosch Romania 

Un comentariu: