Blog de promovări online

sâmbătă, iulie 28, 2012

Dettol ii invata pe elevi cum sa se fereasca de virusuri si bacterii in vacanta!

DettolDettol a reluat campania educationala “Misiune pentru Sanatate”, inceputa anul trecut, pentru a-i pregati de vacanta pe elevii din clasele I-IV din scolile generale bucurestene. In cadrul acestui eveniment educational, ~10 000 de elevi din zeci de scoli generale din toate sectoarele capitalei au aflat de la expertii Dettol care sunt regulile unei igiene corecte a mainilor si avantajele oferite de utilizarea sapunurilor antibacteriene dezinfectante.

In cadrul campaniei "Misiune pentru sanatate", copiii au fost incurajati sa discute despre cum se pot feri de boli si infectii in vacanta si sa enumere regulile de igiena pe care le cunosc. Intalnirile s-au dovedit a fi un succes, cei mici fiind foarte interesati de subiect si participand activ.
Expertii Dettol i-au invatat ca, prin spalarea corecta a mainilor cu un sapun dezinfectant, pot evita transmiterea infectiilor provocate de virusuri si bacterii.

Pentru ca este mai bine sa previi decat sa tratezi, Dettol a oferit fiecarui elev cate un dispenser automat Dettol No Touch pentru sapun lichid dezinfectant. Cu Dettol, spalatul pe maini  este usor si eficient: dispenserul se activeaza automat in momentul detectarii mainilor, eliberand astfel cantitatea optima de sapun.

Săpunul lichid Dettol distruge 99,9% dintre bacterii, printre care bacteriile gram pozitive şi gram negative cum ar fi Enterococcus hirae, Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa, Staphilococcus aureus, asupra cărora săpunurile antibacteriene obişnuite nu au nici o acţiune. In plus, formula dezinfectanta este imbogatita cu ingrediente hidratante, care au grija de pielea mainilor, cum ar fi: aloe vera, lapte de bumbac, extract de levantica si altele.

Dettol, singura gamă de produse antibacteriene biocide (dezinfectante) recomandată de Societatea Română de Pediatrie, oferă soluţii eficiente pentru o mai bună protecţie în faţa bacteriilor.

Campania Dettol a fost initiata in scopul educarii copiiilor pentru practicarea unei igiene corecte a mainilor.

Sursa: www.dettol.com.ro   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu