Blog de promovări online

miercuri, august 08, 2012

Acasa Media isi mareste echipa de vanzari online!

Acasa Media
De cine avem nevoie?

Cautam persoane care isi doresc sa creasca si, odata cu ele, sa creasca si brandurile clientilor. Ne plac mult persoanele cu spirit antreprenorial, pasionate de online si care gandesc doar in “proiecte speciale”.

O sa ne placa de tine daca ne convingi ca:
- Stii sa “te intelegi” cu clientul – fie ca e tipul cu fler in afaceri, care se ghideaza dupa intuitie, fie ca e tipul corporatist, care se ghideaza dupa un plan de marketing;
- Stii cum e cu proactivitatea – esti omul cu idei si faci lucrurile sa se intample; te duci sa-l tragi pe coleg de maneca nu astepti sa vina el la tine;
- Stii cum e cu targetul – nu conteaza cate prezente ai, conteaza aportul.

De ce Acasa Media si nu alti publisheri?
Pentru ca aici poti face orice in materie de online, trebuie doar sa-ti lasi imaginatia libera si sa o corelezi cu nevoile clientului.

Ce fel de Account?
- Daca ai experienta profesionala de minim 1 an pe vanzari in mediul online este grozav! Ce stii tu, cu ce te invatam noi, numai bine.
- Daca ai experienta de peste 3 ani in domeniu, abia asteptam sa te cunoastem.
Ce vei avea de facut?
- Identificarea clientilor directi sau de agentie cu “mare potential” pentru a le propune campanii speciale pe site-urile: www.acasa.ro, www.comunicatedepresa.ro, www.comunicatemedia.ro, www.colegiimei.ro, www.zodii.ro, www.sentimente.ro etc.
- Consilierea clientului in privinta conceptului, pornind de la nevoile acestuia si de la obiectivele stabilite;
- Urmarirea concretizarii proiectelor si derularea contractelor.            

Ce iti oferim?
- Cafea ca sa poti incepe frumos ziua;
- Acces gratuit la sala: fitness/masaj;
- Pachet fix + comision atractiv;
- Un birou confortabil, langa canapea;Lista poate continua, te asteptam la o cafea.

Cum aplici?
Asteptam un CV pe mail la natalia.ursu@machteamsoft.ro, dar nu ezita sa ne trimiti si orice altceva ce crezi ca te reprezinta. Apoi, vei primi o proba practica si in final te invitam la interviu.

Despre Acasa Media
Acasa.ro este in prezent unul dintre cele mai vizitate portaluri din Romania cu peste 1.500.000 de vizitatori lunar si peste 300 000 membri activi. Portalul are o structura complexa cu 33 de sectiuni si trimite lunar 22 newslettere la peste 150 000 de abonati.

Conform informatiilor trafic.ro, portalul detine acum locul 22 in clasamentul general al site-urilor romanesti si locul 2 la sectiunea Lifestyle

Sursa: www.acasa.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu