Blog de promovări online

joi, august 09, 2012

Constantin va promoveaza gratuit pe cele 3 blog-uri de promovari!

Una din cele mai mari probleme cu care se confrunta o firma sau o persoana fizica in zilele noastre este cea legata de modalitatea in care poate sa isi promoveze cat mai bine afacerea si binenteles cu cat mai putine costuri.

Indiferent daca vom dori sa ne vindem cat mai bine produsele, daca vom dori sa ne prezentam serviciile cator mai multe persoane, daca vom dori sa ne facem cunoscute opiniile sau pur si simplu vom dori sa lansam o campanie publicului larg, mereu vom avea nevoie de promovare.

Din fericire, cea mai avantajoasa metoda de promovare raport pret/calitate este cea online, care presupune publicarea de articole si comunicate de presa (cu link sau fara link) pe cat mai multe site-uri, blog-uri si retele de socializare, afisarea de bannere pe acestea, precum si organizarea de diverse concursuri si campanii promovate intens in tot mediul online.

Din aceste motive am lansat 3 blog-uri de promovari: un blog auto, un blog generalist si un blog de felicitari. Sa le prezint pe rand:

-www.autovital.ro este un blog auto care promoveaza stiri auto, informatii auto si documentatii auto, precum si anunturi, concursuri, evenimente, oferte si forumuri auto. Toate articolele din categoriile enumerate anterior, primite la adresa de e-mail auto.vital@yahoo.com sau prin formularele directe de pe paginile blog-ului, sunt analizate si daca sunt considerate utile pentru cititorii acestuia, sunt publicate gratuit cu mentiunea sursei, chiar daca contin imagini cu sigle, logo-uri, etc.

-www.promovariweb.org este un blog generalist care promoveaza site-uri, blog-uri, produse, servicii, anunturi, campanii, evenimente, melodii, videoclipuri, opinii, poezii, proiecte, sfaturi de la specialisti, solutii, stiri, talente, etc. Toate articolele din categoriile enumerate anterior, primite la adresa de e-mail promovariweb@yahoo.com sau prin formularul direct de pe una din paginile blog-ului, sunt analizate si daca sunt considerate utile pentru cititorii acestuia, sunt publicate gratuit cu mentiunea sursei, chiar daca contin imagini cu sigle, logo-uri, etc.

-www.felicitariweb.org este un blog de felicitari care promoveaza diverse imagini in format 400x300 pixeli si 300x400 pixeli, prin care orice persoana fizica sau juridica se poate de asemenea promova. Este binestiut faptul ca romanii au asimilat in masa aceasta metoda interesanta de a face urari persoanelor dragi si nu numai, trimitandu-le felicitari online gratuite. Toate imaginile primite la adresa de e-mail felicitariweb@yahoo.com sau prin formularul direct de pe una din paginile blog-ului, sunt analizate si daca sunt considerate placute pentru cititorii acestuia, sunt publicate gratuit cu mentiunea sursei.

Mai subliniez faptul ca, toate articolele de pe cele 3 blog-uri de promovari, sunt publicate gratuit si pe retelele de socializare Facebook, Twitter, LinkedIn si Toate Blogurile si sunt preluate si de alte blog-uri/site-uri (Ziarul Toate Blogurile, All Blogs, etc).

Acestea fiind spuse, va astept articolele de promovare pe toate cele 3 blog-uri „made by Constantin”!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu