Blog de promovări online

vineri, august 17, 2012

Lady Gaga ar trebui sa renunte la fumat!

TigaraElectronica-Nr1.ro
Una dintre cele mai cunoscute artiste in lumea muzicii, Lady Gaga, a fost deseori surprinsa in public tragand cu nesat din cate o tigara din tutun. Daca nu vrea sa isi piarda vocea care a facut-o cunoscuta, prea curand, Lady Gaga ar trebui sa renunte la fumat. Ar putea incerca cu o tigara electronica.

Lady Gaga a impresionat 35.000 de oameni aflati aseara in piata Constitutiei din Bucuresti, cu un show incendiar in stil gotic si cu muzica ei binecunoscuta si apreciata de fani. Pe o scena uriasa artista a dansat, a cantat si a impresionat lumea cu tinutele sale excentrice.

Lady Gaga este cea mai controversata artista a momentului. Gaga reuseste sa impresioneaze pe oricine de fiecare data cand isi faca aparitia iar cand vine vorba de tinute aceasta reuseste sa uimeaza. Fiecare spectacol Lady Gaga este unul care reuseste sa surprinda prin ingeniozitatea costumelor si a show-ului in sine.

Printre altele artista s-a facut remarcata si prin obiceiul de a fuma, chiar si in locurile in care fumatul este interzis. Ba chiar mai mult artista a declarat intr-un interviu pentru MTV ca fumeaza iarba cand compune muzica. "Fumez foarte multa iarba cand compun muzica. Nu voi ascunde adevarul pentru 60 Minutes si nu voi spune ca sunt o tipa complet treaza si curata, pentru ca nu sunt. Beau foarte mult whiskey si fumez iarba atunci cand scriu."

Cu totii stim ca pentru cantareti, vocea este cel mai de pret lucru. De aceea este foarte important pentru ei sa-si pastreze cat mai bine vocea intacta. Insa, fumatul este un lucru care afecteaza vocea, corzile vocale si care poate provoca chiar cancer in gat.

O artista ca Lady Gaga ar trebui sa-si conserveze mai bine vocea care a facut-o celebra renuntand la fumat. O tigara electronica ar putea sa o ajute foarte mult, avand in vedere ca in procesul de compunere a muzicii simte nevoia sa traga un fum. Aceasta nu i-ar afecta vocea si nici sanatatea. Totodata ii va da senzatia ca fumeaza prin faptul ca va putea sa inhaleze nicotina de care este dependenta.

Cateva modele noi de tigari electronice s-ar integra perfect si in stilul ei nonconformist care impresioneaza in permanenta lumea intreaga.


V-o imaginati pe Lady Gaga aburind tigari electronice in show ei incendiar? Este posibil sa vedeti acest lucru mai curand decat va imaginati!

Despre Tigara Electronica
Tigaraelectronica-nr1 comercializeaza tigari electronice Premium, Vipercig. Numai la noi veti gasi o tigara electronica de calitate, ce o vom recomanda in functie de stilul Dvs. de fumat. Tigara electronica trebuie aleasa in functie de cat de mult fumam pe zi si de taria tigarilor pe care le fumam. Toti clientii nostri sunt consiliati telefonic pentru a alege cea mai potrivita tigara electronica. Alegeti tigari electronice originale, pentru a obtine rezultatele scontate...adica renuntatul la fumat!

Sursa: www.tigaraelectronica-nr1.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu