Blog de promovări online

marți, august 07, 2012

Marketing Romania - solutii inteligente pentru afacerea ta

Marketing RomaniaMarketingRomania.ro este un proiect plasmuit de catre Asociatia Drumetii Montane, oficial a luat infiintare in data de 06.august.2012, menirea acestuia fiind aceea de a oferi  servicii de calitate companiilor care isi desfasoara activitatea la nivel national cat si international.

Prin intermediul acestui site va sunt puse la dispozitie numeroase servicii precum publicare de comunicate de presa, director web, anunturi online, servicii IT, strategii de marketing,  promovare plus multe altele.

Persoanele implicate in acest proiect sunt tineri dinamici, calificati, pasionati de IT si marketing,  care vor folosi creativitatea si imaginatia  drept  calauze pentru ca proiectele sa fie la inaltime,  iar exigentele clientului  sa fie indeplinite.
Cum un ajutor este intotdeauna binevenit, cei de la MarketingRomania.ro si-au  propus sa realizeze un website, unde firmele au posibilitatea de a beneficia de diverse servicii. Este foarte important ca firma pe care o conduceti sa fie definita prin termeni ca: prosperitate, originalitate, inventivitate, astfel veti  beneficia de succes garantat.

Foarte amabili, persoanele implicate in acest demers,  sustin ca cei care isi cunosc cel mai bine afacerile si proiectele sunt clientii, de aceea comunicarea si colaborarea in acest gen de proiecte sunt foarte importante,in acest mod vor fi gasite cele mai bune solutii pentru a atinge obiectivele propuse.

Pentru a realiza o astfel de colaborare este  necesara dezvoltarea relatiei furnizor-client, acest lucru facand posibila intelegerea nevoilor de business si a proiectelor in detaliu.

Acesta pagina web este inca la inceput si este predispusa zilnic modificarilor, daca aveti idei potrivite care ar putea fi aplicate pe pagina web, puteti accesa site-ul www.marketingromania.ro , unde aveti posibilitatea de a lua legatura cu cei implicati in proiect.

Proiectul este sustinut de Ch-Center Hosting – www.ch-center.ro si OSF Global Services - www.osf-global.com

Informatii suplimentare:
Marketing Romania
Telefon: 0768378316 / 0725830433
Email: office @marketingromania.ro

Sursa: www.marketingromania.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu