Blog de promovări online

sâmbătă, octombrie 06, 2012

O masina trebuie intretinuta in cat mai bune conditii!

Kit distributie Passat 3C
Foto: www.import-pieseauto.ro
Vorbim mult in fiecare zi despre ce masina avem in fata blocului in care locuim, despre ce masina dorim sa achizitionam pentru familia noastra sau despre ce masina ne-am dori sa detinem in curtea casei noastre, dar vorbim putin, poate prea putin, despre intretinerile care trebuie facute la acestea si despre piesele auto care trebuie achizitionate pentru o mentenanta cat mai adecvata la masina noastra.

Ne place sau nu ne place, daca detinem o masina, trebuie sa o si intretinem in cat mai bune conditii, atat pentru siguranta noastra si a celor din jurul nostru in trafic cat si pentru faptul ca suntem constienti (sau cel putin ar trebui sa fim) ca o masina bine intretinuta are toate sansele sa nu aiba pe viitor probleme majore care sa genereze ulterior reparatii de mare amploare si implicit foarte costisitoare.

Din acest motiv, in primul rand trebuie sa citim cu mare atentie, din cartea autovehiculului propriu, care este practic cea mai buna sursa de informare sau sa aflam de la un consilier auto, ce lucreaza intr-un service auto autorizat, ce operatii de intretinere trebuie efectuate la masina noastra si la ce intervale de timp si kilometri parcursi. 

Pentru ca piese auto putem gasi apoi si pe magazinele online de specialitate, care comercializeaza de regula piese pentru toate marcile auto. De exemplu, daca avem nevoie de kituri distributie passat, putem apela la www.import-pieseauto.ro. Acesta este un magazin de piese auto din Ploiesti, judetul Prahova, care se ocupa cu vanzarea de piese auto si in special de kit-uri de distributie.

Acestea fiind spuse, nu imi ramane decat sa va urez drumuri cat mai usoare si fara incidente, cu o masina bine intretinuta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu