Blog de promovări online

vineri, octombrie 12, 2012

Sanatatea noastra este cea mai importanta!

Sanatate
Foto: www.infit.ro
Daca stau bine si ma gandesc, nimic nu mai este simplu in zilele noastre, dintr-odata toate activitatile pe care trebuie sa le desfasuram in fiecare zi, au devenit complexe! Mergem in continuare la servicii, dar nu mai suntem platiti cu bani cash ci facem cozi la bancomate pentru ca avem carduri de salarii! Ne deplasam in continuare prin oras, dar nu mai folosim mijloacele de transport in comun ci traficul infernal cu masinile personale luate cu imprumuturi de la banci! Ne trimitem copii afara la joaca sa faca miscare, dar ajungem sa ne certam cu ei, pentru nu mai vor sa joace fotbal real ci il prefera pe cel virtual de acasa, din fata calculatorului! Si exemplele pot continua la nesfarsit!

Totusi, cea mai complexa activitate pe care o desfasuram zi de zi, ramane pana la urma cea prin care avem sau ar trebui sa avem grija de noi si de sanatatea noastra! Si asta pentru ca, chiar daca au aparut tehnologii noi si foarte noi, in aproape toate domeniile, nimic nu se compara cu complexitatea organismului uman, de care ne lovim parca in fiecare zi! Pentru ca nu pot sa cred ca mai exista o persoana in lumea aceasta nebuna, care sa nu aiba, din pacate, cel putin o mica problema de sanatate!

Si acest lucru se intampla mai ales datorita conditiilor din ce in ce mai grele si mai nefavorabile, pe care organismele noastre trebuie sa le suporte. Suntem din ce in ce mai multi pe planeta, poluarea este din ce in ce mai accentuata, muncim din ce in ce mai mult la servicii si acest lucru pe bani putini, stresul este din ce in ce mai mare, nevoile sunt din ce in ce mai multe iar tehnologia avansata ne arata ca are si multe puncte slabe: este buna doar atunci cand functioneaza, este ieftina si in cantitati mici. Atunci cand nu se mai incadreaza in acesti parametri, are un reflux foarte puternic, impotriva noastra binenteles.

In aceste conditii total nefavorabile organismului uman, trebuie sa incercam sa gasim solutii. Si aici vine in ajutorul nostru www.infit.ro, un site dedicat sanatatii, ce contine multe articole din categorii precum: exercitii, retete culinare, cum slabim, sanatate si frumusete, produse de slabit, expertii nostri, calculatoare etc. Aici puteti citi, printre multe alte lucruri importante, retete simple de prajituri, ce este detoxifierea organismului, diete de slabit, deserturi dietetice, alimente care ne ajuta sa slabim, cum scapam de acnee etc.

Va invit cu placere sa cititi articolele InFit.ro pentru ca sanatatea noastra este cea mai importanta!

Un comentariu:

  1. Chiar crezi ca poluam din ce in ce mai mult?

    De cel putin 10 ani s-au "plantat" campuri peste campuri de mori de vant si panouri solare (pentru a caror productie, ce-i drept, s-a cam poluat), populatia a crescut dar si fenomenul reciclarii.

    Ar fi tare interesant un studiu pe subiectul asta.

    Multam fain pentru site, e tare interesant.

    RăspundețiȘtergere