Blog de promovări online

miercuri, noiembrie 21, 2012

Dati zvon in tara anunturilor d-voastra!

DaZvon.ro
Dintotdeauna am avut nevoie sa ne promovam produsele si serviciile prin anunturi. Pentru ca degeaba avem la vanzare produse de calitate la un pret accesibil sau oferim servicii foarte bune si foarte avantajoase financiar, daca nu le aducem la cunostiinta maselor de oameni interesate de acestea.

Imi aduc aminte ca imediat dupa ’89 au aparut foarte multe ziare si reviste specializate pe astfel de anunturi dar si ziare si reviste de tip generalist, nationale sau locale, cu rubrici destul de consistente dedicate acestora.

Si acest lucru se intampla si in zilele noastre, stiut fiind faptul ca rubricile cu anunturi nu lipsesc din marele tabloide nationale, ce inca fac deliciul cititorilor romani. Numai ca acum, exista o metoda mult mai usoara si mai accesibila de a publica anunturi, fara a mai fi nevoie sa ne deplasam la un ghisee de relatii cu publicul si mai ales, fara a mai fi nevoie sa le si platim.  

Acum avem posibilitatea de a posta anunturi online direct pe internet si sa dam astfel zvon in toata tara ca avem ceva de cumparat, de vandut, de inchiriat, de prestat servicii, de oferit locuri de munca etc. Mai mult decat atat, pe www.dazvon.ro avem chiar marele avantaj sa publicam anunturi online fara a ne face cont pe site. Cu un simplu click pe caseta “Adauga anunt” avem astfel acces la un formular de trimitere anunturi, care trebuie doar completat!

Va doresc spor la raspandit zvonuri in tara cu DaZvon.ro!

Un comentariu:

  1. Dupa parerea mea, un site foarte reusit, imi place ca este structurat in mod profi. Felicitari si mult succes!

    RăspundețiȘtergere