Blog de promovări online

joi, noiembrie 29, 2012

Expo Modelism 2012 organizat de Speed RC si HPI Racing Romania

Expo Modelism 2012
In exclusivitate si pentru prima oara in Romania, Speed Rc si HPI Racing Romania va invita la prima editie Expo Modelism , dedicata pasionatilor si iubitorilor de hobby-uri cum sunt automodelismul, navomodelismul, aeromodelismul, modelismul static.

Foarte important: Conferinta de presa pe data de 30 Noiembrie 2012 la Grand Arena Mall incepand cu ora 10:00, inainte de deschiderea oficiala a Expo Modelism 2012.

Dupa conferinta de presa vom avea inscrieri pentru Cupa Presei la Mini-Z. Competitie sustinuta de TopGear si Federatia Romana de Modelism.

Expo Modelism se va desfasura in intervalul 30 Noiembrie - 2 decembrie 2012 in Grand Arena Mall din Bucuresti.

In cadrul Expozitiei vor fi standuri de automodele, standuri cu diorame si machete statice auto pentru colectionari, standuri cu aeromodele si navomodele, si nu in ultimul rand standuri cu trenulete.        

Vor exista zone delimitate pentru aeromodele si automodele, unde firmele participante vor face demonstratii si prezentari ale ultimelor aparitii pe piata, intr-o ambianta completata de muzica si buna dispozitie.

De asemenea vor fi pregatite zone special delimitate pentru vizitatori si clienti unde vor putea testa modelele puse la dispozitie de organizatori.

Zilnic vor avea loc prezentari de produse, dar si workshopuri pentru o mai buna cunoastere a modelismului in Romania.

In cadrul Expozitiei se va desfasura Cupa Romaniei la Automodelism Clasa 1/28 Electric, Concursuri spectaculoase de Drift "Drift Winter Allstars", Concurs de Crawling, Concurs Touring 1/10 electric Stock/PRO, Concurs 1/10 Offroad Electric.

Invitati speciali ai targului sunt oficili ai Federatiei Romane de Modelism (FRMD) care vor fi in permanenta in dialog cu pasionatii si automodelistii din Romania. De asemenea, prezente vor fi si Cluburile de modelism cat si Palatele Copiilor din tara, ce isi vor prezenta pilotii si rezultatele obtinute in competitiile locale.

Expozitie:
-    Firme de profil specializate in automodele
-    Firme de profil specializate in aeromodele
-    Firme de profil specializate in navomodele
-    Firme de profil specializate in machete statice
-    Firme de profil specializate in trenulete
-    Firme de profil specializate in machete pentru colectionari

Evenimente:
-   Zona delimitata pentru demonstratii cu aeromodele si cu automodele ale firmelor expozante
-   Zona delimitata vizitatorilor pentru a incerca diverse automodele si aeromodele puse la dispozitie de catre firmele participante
-   Workshopuri si Tutoriale automodelism si aeromodelism
-   Conferinta FRMD si prezentarea activitatii acesteia

Despre Valco Business Group S.R.L.
Magazin de articole pentru modelism. Organizator al Expo Modelism in Romania. Sustinator si membru al echipei de sportivi Speed and Fun. Colaborator al clubului de automodelism din cadrul Palatului National al Copiilor. Detine patru circuite de automodelism, indoor in Bucuresti Sector 4.

Sursa: www.expomodelism.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu