Blog de promovări online

luni, noiembrie 05, 2012

Prea gatit de vacanta?

Saniute pentru copii
Hainutele sunt importante, dar intotdeauna exista ceva mai important.

Nici nu s-a terminat bine vacanta mare, ca mintea copilului tau e deja la vacanta... mica! Si cum bucuriile sezonului hibernal nu se pot compara cu cele ale celorlalte vacante de peste an, e de la sine inteles de ce asteapta el vacanta de iarna cu atata nerabdare. Iar tu ca parinte trebuie sa te ridici la nivelul tuturor acestor asteptari.

In primul rand, organizarea. Incepe cu destinatia: la munte, la cabana, pe cont propriu, sau de ce nu, la tara la bunici, unde purcelul inca se bucura de troaca lui cea plina. Apoi – bagajele. Probabil ca doua geamantane mari nu vor fi indeajuns, asa ca e bine sa ai si un rucsac la indemana in care sa indesi tot ce nu-si va mai gasi locul in ele.

Garderoba: daca cea de anul trecut nu mai corespunde din cel putin un punct de vedere, e cazul sa dai o raita pe la magazine. Si stii ca nu scapi de asta, doar n-o sa-i mai vina combinezonul cel vechi, el creste zi de zi vazand cu ochii. De ghetute nu-ti mai amintesc, nici nu cred ca ti-a trecut prin cap sa le mai pastrezi pe cele de anul trecut.

E clar deci ca bugetul familiei voastre stie din timp ce-l asteapta, ca doar banii de concediu sau prima de Craciun n-au avut niciodata o alta destinatie. Si totul e bine cand se termina cu bine: tragi linie, aduni, mai scazi ceva neimportant, si iti dai seama ca totusi mai e nevoie de ceva. Sau daca nu ti-ai dat seama, copilul tau iti va aduce aminte cu siguranta: „mami, tati, dar saniuta mea...?”

Ei bine, dragi parinti, se poate vacanta de iarna fara saniuta? Stiti bine ca nu. Ea este cea mai importanta piesa din puzzle-ul unei vacante reusite, si totodata, cel mai simplu de procurat: pur si simplu tastati www.saniute-pentru-copii.ro de la calculatorul propriu, si in scurt timp veti primi acasa o sanie ca in povesti, cu transportul gratuit!

Administrate de compania Efalia SRL, magazinele: www.lumeacopiilor.com.rowww.triciclete-de-copii.ro, www.patuturi-de-copii.ro, permit comanda online, direct din stoc pentru: pleduri si lenjerii, saniute, carucioare copii, patuturi copii si multe altele.Vezi modele si preturi saniute copii aici: www.saniute-pentru-copii.ro! Copiii pot alege masinute electrice si motociclete electrice, masinute si triciclete, arme de jucarie pentru copii, biciclete copii, jocuri logice, leagane, balansoare, skateboarduri pentru copii.

Sursa: www.saniute-pentru-copii.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu