Blog de promovări online

joi, ianuarie 31, 2013

Patul-masina, un patut preferat de copii

Patul-masina
Patul-masina a ajuns preferatul copiilor datorita formei si designului creat dupa eroii desenelor animate.

Dupa sondajele efectuate in randul copiilor, filmul Masini de la Disney este in topul preferintelor baieteilor. Eroul acestui film este Fulger McQueen, iar patutul cu forma si culoarea lui sta in topul vanzarilor paturilor masina.

Aceste paturi se fabrica in doua dimensiuni, una pentru copii intre varstele 2-8 anisori, iar cealalta pana la 12 ani.

Nici fetitele nu sunt uitate, pentru ele exista paturilei Princess. Pe siteul magazinului online primulzambet.ro se gasesc cateva zeci de modele de pat masina de acest gen, optional se pot achizitiona si diferite elemente de mobilier asortate cu patutul. Se mai pot comanda patuturi in forma de trenulet, ghete fotbal, etc.

La noi aveti posibilitatea de a cumpara prin card bancar sau chiar in rate. Trebuie doar sa alegeţi patutul potrivit, de restul ne ocupam noi. Vizitaţi magazinul nostru online, unde veti gasi descriere detaliata despre fiecare pat in parte. La noi mai gasiti saltele pentru patut, patuturi din lemn pentru copii, mobilier pentru camera bebelusului, o varietate mare de jucarii, si o multitudine de articole pentru o dezvoltare armonioasa a copilului dumneavoastra.

Recent pe pagina de Facebook al magazinului online www.primulzambet.ro s-a lansat un concurs cu premiu, prin care participantii pot castiga un asemenea patut. Castigatorul poate sa aleaga intre pat masina Fulger McQueen sau un patut pentru fetite Pastel, optional unul neutru sub forma de trenulet. Concursul se desfasoara intre 24 ianuarie si 24 februarie 2013.

Despre Primul Zambet
Magazinul online www.primulzambet.ro se adreseaza in special parintilor, bunicilor, nasilor dar si tuturor persoanelor care doresc sa faca o bucurie oricarui copil.

Sursa: www.primulzambet.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu