Blog de promovări online

sâmbătă, ianuarie 05, 2013

Patuturi Culisante Din Lemn Pentru Copii

Patut Somn Usor Giraffe
Foto: www.nichiduta.ro
Patuturile culisante sunt patuturi ale caror podele se pot fixa la anumite inaltimi, in functie de inaltimea copilului.

Astfel, podeaua se poate culisa intre diferite puncte, fara a exista posibilitatea ca podeaua sa se fixeze din greseala in alt punct; patuturile culisante au un sistem de blocare a podelei pe o anumita inaltime fixa, care nu se poate debloca decat de catre un adult.

Un copil mic poate fi plasat intr-un patut culisant avand podeaua la cea mai inalta pozitie. Astfel, parintii vor putea lua cu usurinta bebelusul din patut fara a le fi frica de faptul ca acesta poate cadea din patut atunci cand este singur in camera. Cand copilul mai creste, podeaua mai poate cobori cu cativa centimetri.

Diferenta dintre patuturile culisante si alte patuturi de lemn sau de metal este ca patuturile culisante au mai multe puncte de fixare a podelei, nu doar 2 cum se intampla in majoritatea cazurilor cu patuturile de metal sau cu celelalte patuturi de lemn.

In plus, patuturile culisante au un pret mai mic decat majoritatea celorlalte patuturi si mai vin si cu o saltea perfecta pentru dimensiunea lor. In general, parintii trebuie sa cumpere salteaua separat si de multe ori aceasta nu se potriveste cu podeaua patutului, fiind ori mai mare, ori mai mica; astfel, salteaua poate crea probleme celui mic aflat in patut, care ori se poate sufoca din pricina unei saltele prea mari, ori isi poate prinde manutele intre saltea si patutul de lemn sau de metal, in cazul unei saltele prea mici.

Saltelele vandute impreuna cu patuturile culisante sunt saltele de tip sandwich, care contin 2 straturi de fibra de cocos si burete. Saltelele acestea pot fi folosite pe ambele parti si sunt imbracate intr-o husa de bumbac cu fermoar. Saltelele sunt stabile termic, antialergenice, antimucegai, nu retin praful, sunt usor de curatat si intretinut.

Patuturile culisante nu prezinta doar o podea culisanta pe verticala, ci si o laterala sau chiar mai multe, culisante tot pe verticala. Exact ca si podeaua, lateralele se culiseaza foarte usor, si pot fi fixate intr-un anumit punct, de unde sa nu mai coboare, si nici sa urce. Acest lucru este extrem de important pentru ca micutii pot incerca singuri sa traga de lateralele patutului, prinzandu-si astfel manutele in grilajele acestuia.

Patuturile culisante sunt vopsite cu vopsele pe baza de apa, sunt non-toxice si indeplinesc toate standardele europene de calitate.

Sursa: www.nichiduta.ro

Un comentariu: